Home TOP NEWS Οι τέσσερεις του Άρη που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής!

Οι τέσσερεις του Άρη που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν μπει στην τελική ευθεία για το παιχνίδι της Κυριακής(21/11) με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού, το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Ήδη ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του από χθες δουλεύουν με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν στην διάθεση τους, καθώς επέστρεψαν όλοι όσοι απουσίαζαν με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Ο Νορβηγός κόουτς σε συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές του, αναλύουν με κάθε λεπτομέρεια τον επέρχομενο αντίπαλο της ομάδας μας, έτσι ώστε να βρουν τα δυνατά και τα αδύνατα του σημεία.

Η ομάδα της Λεμεσού στις πρώτες εννέα αγωνιστικές έδειξε πάρα πολύ καλά, στοιχεία, άλλωστε δεν είναι τυχαία και η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται, ενώ στα παιχνίδια που δέχθηκε την ήττα σε αυτά με Απόλλωνα και Αποέλ αυτή ήρθε με στενό σκορ (1-0).

Όσον αφορά στα υπόλοιπα στατιστικά από τις 12 ομάδες του πρωταθλήματος, ο Άρης έχει την καλύτερη άμυνα μαζί με την ΑΕΚ, αφού δέχθηκε μόνο έξι γκολ, ενώ επιθετικά έχει σκοράρει 12γκολ, τα οποία πέτυχαν μόνο τέσσερεις ποδοσφαιριστές.

Έτσι λοιπόν ο Χένινγκ Μπεργκ θα πρέπει στις προπονήσεις που απομένουν μέχρι το επόμενο παιχνίδι θα πρέπει να επικεντρωθεί και στο πως η ομάδα μας θα μπορέσει να αναχαιτίσει τους Στεπίνσκι (5γκολ), Σπόλιαριτς (3γκολ), Σικόρσκι (2γκολ) και τον Κβασούκ (2γκολ) που πέτυχαν τα γκολ της “Ελαφράς Ταξιαρχείας”.

Όπως και να έχουν τα πράγματα αν η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρει να περιορίσει τους παίκτες “κλειδιά” του Άρη που προαναφέραμε και την ίδια ώρα κατεβεί με αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο, παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο, να είναι κυριάρχη εντός των τεσσάρων γράμμων τότε θα αυξήσει τις πιθανότητες να φύγει από το ΓΣΠ με τους τρεις βαθμούς.