Home TOP NEWS Το μόνο που του λείπει είναι το γκολ στο πρωτάθλημα!

Το μόνο που του λείπει είναι το γκολ στο πρωτάθλημα!

Ο Ανδρόνικος Κακουλλής μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα πέτυχε δύο υπέροχα γκολ, το ένα με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και το άλλο με το Εθνόσημο στο στήθος.


Ο Κακουλλής σκόραρε πρόσφατα κόντρα στην Βασιλεία και το γκολ του έμελλε να φέρει στα ταμεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 166.000 ευρώ και λίγες μέρες αργότερα “γάζωσε” τον Όμπλακ στο παιχνίδι της Εθνικής μας κόντρα στην Σλοβενία, κάνοντας όλο τον φίλαθλο κόσμο να μιλάει γι’αυτόν.

Είναι γεγονός ότι, οι τελευταίες εμφανίσεις του Κακουλλή έχουν στείλει ηχηρά μηνύματα στον Χένινγκ Μπεργκ με το νεαρό άσσο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να βάζει τώρα τον Νορβηγό κόουτς σε σκέψεις για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας που ακολουθούν σε Κύπρο και Ευρώπη.

Την φετινή σεζόν ο Κακουλλής είναι γεγονός ότι ο Κακουλλής δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες, καθώς έχει καταγράψει επτά συμμετοχές και μόνο μια φορά ξεκίνησε ως βασικός, ωστόσο με τις εμφανίσεις του στα τελευταία παιχνίδια, σίγουρα “χτυπάει” πολύ δυνατά την πόρτα της ενδεκάδας για τους επόμενους αγώνες.

Όπως και να έχει ο “Κάκου” στα παιχνίδια που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να ανοίξει λογαριασμός. Μέχρι στιγμής την φετινή σεζόν είδε δίχτυα με την Εθνική Ελπίδων, με την Εθνική Ανδρών, είδε δίχτυα με την ΟΜΟΝΟΙΑ στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια (Φλόρα Ταλίν, Βασιλεία).

Το μόνο που λείπει λοιπόν από τον Κύπριο άσσο είναι να ανοίξει λογαριασμό και στο Κυπριακό πρωτάθλημα και ελπίζει ότι με την επανέναρξη και στα επόμενα παιχνίδια που θα κληθεί να αγωνιστεί να το κάνει κι αυτό.

Διαβάστε κι αυτό: Η ποδοσφαιρική “αλητεία” του Κακουλλή και… τα μηνύματα στον Μπεργκ!