Home TOP NEWS Δεν μας παίρνει να μείνουμε με σκυμμένο κεφάλι!

Δεν μας παίρνει να μείνουμε με σκυμμένο κεφάλι!

Η ήττα από την Δόξα Κατωκοπιάς ήταν εκτός προγράμματος και είναι λογικό ότι έφερε απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας μας.


Φυσικά δεν μας παίρνει να μείνουμε με σκυμμένο το κεφάλι, καθώς σε δύο μέρες (Τετάρτη 22/12) ακολουθεί το αναβληθέν παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΛ, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ, καλείται να αφήσει στο περιθώριο την απογοήτευση από την ήττα στο Μακάρειο και να προετοιμαστεί όσο πιο κατάλληλα γίνεται για να παρουσιαστεί πανέτοιμη να “χτυπήσει” το παιχνίδι κόντρα στους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού.

Είναι παιχνίδια που άπαντες “διψούν” για να πάρουν τη νίκη η οποία εκτός από τους βαθμούς δίνει και πολλά αλλά σημαντικά οφέλη, όπως ψυχολογία, κάτι που θα χρειαστεί η ομάδα μας αφού λίγες μέρες αργότερα θα ακολουθήσει το ντέρμπι κόντρα στον Αποέλ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός από το παιχνίδι με την ΑΕΛ θα είναι οι Γιούστε, Ουζόχο, Κούσουλος, Φαμπιάνο, ενώ στην διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ θα είναι και πάλι ο Παπουλής, αλλά και ο Γκόμεθ που χθες ήταν στην αποστολή του παιχνιδιού με την Δόξα.