Home TOP NEWS Έχουμε άμεση ανάγκη τα γκολ του

Έχουμε άμεση ανάγκη τα γκολ του


Τα οκτώ γκολ που σημέιωσε πέρσι σε 14 παιχνίδια, μόλις είχε έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, συνέβαλαν στην κατάκτηση του τίτλου και μας είχαν προδιαθέσει για ακόμη καλύτερα πράγματα φέτος. Είχε δηλώσει κι ο ίδιος το καλοκαίρι πως έχει να δώσει πολλά στην ομάδα, μπαίνοντας από την αρχή της σεζόν.

Τα πράγματα ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είχαν την εξέλιξη που όλοι μας, σίγουρα και ο ίδιος ο Τσέποβιτς, ανέμεναν. Σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος σκόραρε μόνο δύο τέρματα, αριθμός ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί βοηθητικός στην προσπάθεια μας να διατηρηθούμε στην κορυφή.

Κι όμως μπήκε καλά στη σεζόν κάνοντας καλή προετοιμασία, σκοράροντας κάποια γκολ ενώ ήταν και ο σκόρερ μας στον πρώτο επίσημο αγώνα με την Ανόρθωση για το Σούπερ Καπ. Ο Μπεργκ δείχνει συνεχώς ότι τον πιστεύει και τον διατηρεί στην εντεκάδα. Είναι καιρός να αρχίσει και ο Τσέποβιτς να δίνει κάτι πίσω, σε αυτή την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο προπονητής, αλλά και στην ομάδα τα γκολ του τα οποία τα έχει ανάγκη τώρα.

Έρχονται δύσκολα παιχνίδια με κρίσιμο χαρακτήρα και είναι αναγκαίο ο κεντρικός επιθετικός μας να βρει τα γκολ. Μπορεί να ο Τσέποβιτς να κάνει κι άλλα πράγματα στο γήπεδο όμως η κύρια δουλειά του είναι το γκολ και πρέπει να το βρει.