Home TOP NEWS Εβδομάδα που θα κρίνει πολλά

Εβδομάδα που θα κρίνει πολλά


Αυτή τη στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας. Η διαφορά της από τις πρώτες τρεις θέσεις είναι μεγάλη, έχει ωστόσο δύο παιχνίδια στο χέρι για να δώσει. Η εβδομάδα που μπήκε είναι καθοριστική για το μέλλον της ομάδας στο πρωτάθλημα και τον πρωταρχικό στόχο που τέθηκε.

Το πρώτο θα το δώσει την ερχόμενη Τετάρτη. Κόντρα στην ΑΕΛ, η οποία έδειξε χθες βράδυ ότι ανεβαίνει, η νίκη είναι μόνοδρομος. Οι γαλαζοκίτρινοι πάντως καραδοκούν, θέλουν να ανέβουν στη βαθμολογία και έχουν μπροστά τους την προοπτική να μας ξεπεράσουν αν μας κερδίσουν.

Το τελευταίο μέσα στο 2021 θα είναι αυτό απέναντι στο Αποέλ, το οποίο θα συνεχιστεί από το 17ο λεπτό. Είναι παιχνίδι κομβικής σημασίας αφού αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 17 βαθμούς.

Δύο ντέρμπι σε διάστημα λίγων ημερών θα καθορίσουν ενδεχομένως και τους στόχους μας στο πρωτάθλημα. Αν κερδίσουμε τότε επιστρέφουμε, αν όχι τότε ίσως και να πρέπει να αναθεωρήσουμε.

Περιμένουμε από την ομάδα να επιβεβαιώσει τη δυναμική που αποκτά μέσα από τέτοιους αγώνες και να δείξει ότι τα ντέρμπι της αρέσουν. Βήμα βήμα ωστόσο. Πρώτα πάμε για το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΛ και μετά θα δούμε το «αιώνιο».