Home TOP NEWS Η μεταγραφική Ιανουαρίου πλησιάζει

Η μεταγραφική Ιανουαρίου πλησιάζει


Περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα κινηθεί η ομάδα στο κομμάτι των μεταγραφών, τον ερχόμενο Ιανουάριο. «Αν βρούμε κάτι καλύτερο…» συνηθίζει να λέει ο Μπεργκ όποτε ερωτηθεί για μεταγραφές και δεν αναμένουμε να ακούσουμε φέτος κάτι διαφορετικό.

Βέβαια η ομάδα, ομολογουμένως, χρειάζεται κάποιες προσθήκες, τόσο για να ενισχυθεί ουσιαστικά και να δυναμώσει, αλλά έτσι όπως προκύτπουν τα πράγματα φέτος, και να καλύψει κάποια κενά τα οποία θα προκύψουν λόγω Κόπα Αφρικα.

Η φημολογία πάντως έχει ξεκινήσει και έχουμε ακούσει για ένα ενδιαφέρον όνομα που αφορά στην μεσοαμυντική γραμμή χωρίς ωστόσο να είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε. Από κει και πέρα, η ομάδα φωνάζει ότι χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση. Μόνο το στατιστικό να κοιτάξει κανείς, 12 γκολ σε 11 αγώνες, το επιβεβαιώνει.

Θυμίζουμε πάντως πως για να προσθέσεις παίκτη πρέπει να αφαιρέσεις από το ρόστερ μόνο αν πρόκειται για ξένο. Οπότε σίγουρα αυτή τη στιγμή γίνονται διεργασίες και σκέψεις για πιθανές αποχωρήσεις αλλά ενδεχομένως και επαφές με μεταγραφικούς στόχους.

Ύστερα από την αποχώρηση Λάρκου το βάρος πέφτει στον Σίμο Ταραπουλούζη ο οποίος σε συνεργασία με τον Χένιγνκ Μπεργκ θα έχουν την ευθύνη.