Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο 0-0 : Ισορροπημένο παιχνίδι με κάποιες μεγάλες φάσεις

Ημίχρονο 0-0 : Ισορροπημένο παιχνίδι με κάποιες μεγάλες φάσεις


Μπήκε στο γήπεδο για να βάλει πίεση στην αντίπαλο της από νωρίς η ομάδα. Βγήκαν παίκτες μπροστά για μην αφεθούν οι αντίπαλοι να κυκλοφορήσουν με άνεση τη μπάλα.  Ήταν παρόμια η τακτική και της ΑΕΚ η οποία κράτησε ψηλά τις γραμμές της έτσι φάνηκε νωρίς πως θα γινόταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Στο πρώτο τέταρτο πάντως η ΑΕΚ κατάφερε να πλησιάσει περισσότερο στην περιοχή μας.  Φτιάξαμε κι εμείς κάποιες καλές προϋποθέσεις, όχι όμως κάποια καταγεγραμμενη ευκαιρία. Μετά το 20λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε να βγάζει περισσότερη ενέργεια, πίεσε με περισσότερη ένταση , κέρδισε κάποια στημένα και απείλησε σοβαρά.

Δεν είδαμε γκολ στο πρώτο μέρος με την αναμέτρηση να είναι σε γενικές γραμμές ισορροπημένη και το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο ημίχρονο χωρίς τέρματα.

Α’ ημίχρονο

Το πρώτο σουτ στο παιχνίδι έγινε από τον Γκιούρτσο στο 7ο λεπτό, έξω από την περιοχή και το οποίο ήταν άστοχο.

Στο 8ο λεπτό ο Ντάρμπισαϊρ τελείωσε μία φάση με ένα σουτ από δύσκολο σημείο έξω από την περιοχή, ήταν και αυτό άστοχο.

Στο 9ο λεπτό ο Ουζόχο είχε τη μπάλα στα πόδια μέσα στην περιοχή του, καθυστέρησε να στείλει μπαλιά μπροστά, τον πίεσε ο Ντάρμπισαϊρ και τον πρόλαβε στο σουτ, κτύπησε η μπάλα στο πόδι του και λίγο έλειψε να πάει μέσα.

Στο 26ο λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε απευθείς κόρνερ από δεξιά, η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και πέρασε πάνω από το κεφάλι του Τσέποβιτς ο οποίος για λίγο δεν μπόρεσε να την αγγίξει και να σκοράρει.

Στο 29ο λεπτό ο Ακοράν έκανε σουτ έξω από την περιοχή μας το οποίο έφυγε συρτά άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία χάσαμε ξανά από κόρνερ στο 31ο λεπτό. Ο Τζιωνής εκτέλεσε σε χαμηλό ύψος από αριστερά στο πρώτο δοκάρι, ο Ντίσκερουντ έκανε κεφαλιά που πέρασε παράλληλα της εστίας χωρίς να την αγγίξει κάποιος.

Στο 34ο λεπτό η ΑΕΚ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία ύστερα από κόρνερ, ο Τρισκόφσκι έκανε σουτ στην περιοχή, κόντραρε η μπάλα, ο Τόμοβιτς από το ύψος του πέναλτι έκανε νέο σουτ το οποίο έφυγε λίγο έξω.

Στο 37ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ βγήκε στην αντεπίθεση με τον Τζιωνή, έδωσε στον Παπουλή έξω από την περιοχή που έκανε πλασέ άστοχο.

Στις καθυστερήσεις έκανε σουτ ο Ροζάλες πάνω στον Ουζόχο.