Home TOP NEWS Και τώρα νίκη στο “αιώνιο” για να κλείσει ιδανικά το 2021!

Και τώρα νίκη στο “αιώνιο” για να κλείσει ιδανικά το 2021!


Η επιστροφή στις νίκες, αλλά και η εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΛ που θύμισε κάτι από την περσινή σεζόν, είναι κάτι που έφεραν ξανά χαμόγελα στο “πράσινο” στρατόπεδο στο καταλληλότερο χρονικό σημείο και συγκεκριμένα λίγα 24ώρα πριν την συνέχεια του “αιώνιου” ντέρμπι.

Όπως γράψαμε και στο Post Game η ΟΜΟΝΟΙΑ από την αρχή του αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ έδειξε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έψαξε από νωρίς το γκολ και τελικά το βρήκε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου με τον Μαρίνο Τζιωνή.

Απ’ εκεί και πέρα οι ποδοσφαιριστές μας χειρίστηκαν άψογα το υπέρ τους αποτέλεσμα, έκλεισαν αποτελεσματικά τους χώρους και έδειξαν για πολλοστή φορά ότι, όταν βρεθούν μπροστά στο σκορ μπορούν να διαχειριστούν άριστα το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας λοιπόν, με τη νίκη της κόντρα στην ΑΕΛ αφήνει πίσω της τα ανεπιτυχή αποτελέσματα με ΑΕΚ και Δόξα και με την καλύτερη ψυχολογία, αλλά και με δυναμική θα πάει την Κυριακή για να “χτυπήσει” το “αιώνιο” ντέρμπι.

Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι το τελευταίο της ομάδα μας για το 2021 και θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη, έτσι ώστε να πάει στις διακοπές των Χριστούγεννων με ηρεμία, αλλά και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Μια ενδεχόμενη επιτυχία λοιπόν κόντρα στους “γαλαζοκίτρινους” της Λευκωσίας θα φέρει έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή, ενώ μπροστά μας θα έχουμε δύο παιχνίδια με Πάφο FC και Ολυμπιακό που αν παρουσιαστούμε με σοβαρότητα μπορούμε να “χτίσουμε” ένα καλό σερί.

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα μας και είναι στο βασικό σχήμα ξέρουν τι σημασία των αναμετρήσεων με τον Αποέλ και είμαστε βέβαιοι ότι την Κυριακή θα δώσουν τα πάντα για να πάρουν το ζητούμενο, αλλά κι αυτό που τους ζήτησαν οι οπαδοί μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΛ.