Home TOP NEWS Κανονικά ο αρχηγός ενόψει των αγώνων με ΑΕΛ και Αποέλ!

Κανονικά ο αρχηγός ενόψει των αγώνων με ΑΕΛ και Αποέλ!

Υπήρξε έντονη ανησυχία για τον Γιόρντι Γκόμεθ την επομένη μέρα του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, για το αν θα προλάβαινε ή όχι τα παιχνίδια με την ΑΕΛ και τον Αποέλ.


Τελικά το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Ισπανός μέσος της ομάδας μας, που ήταν διάταση μυός, φάνηκε ότι δεν ήταν τόσο σοβαρό και ικανό να τον κρατήσει εκτός προπονήσεων και κυρίως εκτός αγωνιστικής δράσης.

Η όποια ανησυχία που πήγε να δημιουργηθεί για τον Γκόμεθ “σβήστηκε” το απόγευμα της Κυριακής, αφού είδαμε τον ποδοσφαιριστή μας στο φύλλο αγώνος με την Δόξα, ωστόσο δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, καθώς ο Μπεργκ θέλησε να τον προστατεύσει για τα επόμενα σημαντικά ματς που ακολουθούν.

Επίσης από τα πλάνα της προπόνησης που ανέβασε η ΟΜΟΝΟΙΑ το απόγευμα της Δευτέρας (20/12) φαίνεται ο Ισπανός να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Συνεπώς ο Γκόμεθ είναι στην διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ και είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του αρχικά κόντρα στην ΑΕΛ και εν συνεχεία στον διακοπέντα αγώνα  κόντρα στον Αποέλ στον οποίο ήταν στο βασικό σχήμα.