Home TOP NEWS Match Report: Ισοπαλία στο ΓΣΠ σε ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να φέρουμε...

Match Report: Ισοπαλία στο ΓΣΠ σε ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να φέρουμε τούμπα


Δικαιούμασταν τη νίκη απόψε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Είχαμε τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες, ιδιαίτερα μετά τη στιγμή της ισοφάρισης μας. Το τελικό 1-1 σαφώς και δεν μας αφήνει ικανοποιημένους αφού χάσαμε ευκαιρία να μειώσουμε τη διαφορά από την κορυφή. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η ομάδα που ήταν πιο επιθετική όμως δέχθηκε πρώτη γκολ. Η άμεση απάντηση του Παπουλή μας έδωσε φτερά, χάσαμε τεράστιες ευκαιρίες και στο τέλος φτάσαμε στον συμβιβασμό.

Μπήκε στο γήπεδο για να βάλει πίεση στην αντίπαλο της από νωρίς η ομάδα. Βγήκαν παίκτες μπροστά για μην αφεθούν οι αντίπαλοι να κυκλοφορήσουν με άνεση τη μπάλα.  Ήταν παρόμια η τακτική και της ΑΕΚ η οποία κράτησε ψηλά τις γραμμές της έτσι φάνηκε νωρίς πως θα γινόταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Στο πρώτο τέταρτο πάντως η ΑΕΚ κατάφερε να πλησιάσει περισσότερο στην περιοχή μας.  Φτιάξαμε κι εμείς κάποιες καλές προϋποθέσεις, όχι όμως κάποια καταγεγραμμενη ευκαιρία. Μετά το 20λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε να βγάζει περισσότερη ενέργεια, πίεσε με περισσότερη ένταση , κέρδισε κάποια στημένα και απείλησε σοβαρά.

Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι από την αντίπαλο μας,ανεβάζοντας και το ποσοστό κατοχή της μπάλας υπέρ μας. Το τελικό αποτέλεσμα σταματά ένα σερί τριών συνεχόμενων επιτυχιών στο πρωτάθλημα και μας αφήνει σε απόσταση από τις πρώτες θέσεις έχοντας βέβαια και δύο ματς λιγότερα στο χέρι.

Α’ ημίχρονο

Το πρώτο σουτ στο παιχνίδι έγινε από τον Γκιούρτσο στο 7ο λεπτό, έξω από την περιοχή και το οποίο ήταν άστοχο.

Στο 8ο λεπτό ο Ντάρμπισαϊρ τελείωσε μία φάση με ένα σουτ από δύσκολο σημείο έξω από την περιοχή, ήταν και αυτό άστοχο.

Στο 9ο λεπτό ο Ουζόχο είχε τη μπάλα στα πόδια μέσα στην περιοχή του, καθυστέρησε να στείλει μπαλιά μπροστά, τον πίεσε ο Ντάρμπισαϊρ και τον πρόλαβε στο σουτ, κτύπησε η μπάλα στο πόδι του και λίγο έλειψε να πάει μέσα.

Στο 26ο λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε απευθείς κόρνερ από δεξιά, η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και πέρασε πάνω από το κεφάλι του Τσέποβιτς ο οποίος για λίγο δεν μπόρεσε να την αγγίξει και να σκοράρει.

Στο 29ο λεπτό ο Ακοράν έκανε σουτ έξω από την περιοχή μας το οποίο έφυγε συρτά άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία χάσαμε ξανά από κόρνερ στο 31ο λεπτό. Ο Τζιωνής εκτέλεσε σε χαμηλό ύψος από αριστερά στο πρώτο δοκάρι, ο Ντίσκερουντ έκανε κεφαλιά που πέρασε παράλληλα της εστίας χωρίς να την αγγίξει κάποιος.

Στο 34ο λεπτό η ΑΕΚ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία ύστερα από κόρνερ, ο Τρισκόφσκι έκανε σουτ στην περιοχή, κόντραρε η μπάλα, ο Τόμοβιτς από το ύψος του πέναλτι έκανε νέο σουτ το οποίο έφυγε λίγο έξω.

Στο 37ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ βγήκε στην αντεπίθεση με τον Τζιωνή, έδωσε στον Παπουλή έξω από την περιοχή που έκανε πλασέ άστοχο.

Στις καθυστερήσεις έκανε σουτ ο Ροζάλες πάνω στον Ουζόχο.

Β’ Ημίχρονο

Στο 46ο λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι ο Τζέποβιτς που έκανε κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε έξω.

Ευκαιρία έχασε η ΑΕΚ στο 52’. Ο Τρισκόφσκι έκανε σουτ το οποίο κπόντραρε στο κεφάλι του Μιξ και έφυγε κόρνερ.

Στο 66ο λεπτό ο Φαράζ έδωσε στον Ντάρμπισαϊρ στο ύψος του πέναλτι, έκανε πλάσε πολύ κακό όντας μόνος και έχασε μεγάλη ευκαιρία.

Στο 68ο λεπτό ο Παπουλής δέχθηκε κίτρινη κάρτα και χάνει αγώνα.

Στο 70ο λεπτό ο Κακουλλής μπήκε στη θέση του Τσέποβιτς.

74ο λεπτό ο Λανγκ δέχθηκε κίτρινη και χάνει κι αυτός αγώνα

Στο 76ο λεπτό η ΑΕΚ σκόραρε με τον Μάμα. Βρέθηκε σε θέση για σουτ έξω από την περιοχή μας, έκανε βολέ και η μπάλα πήγε με αναπηδήσεις στο τέρμα.

Στο 79ο λεπτό ο Παπουλής βρήκε άμεσα απάντηση στο γκολ που δεχθήκαμε. Ο Κακουλλής πήρε μπάλα στον κεντρικό διάδρομο, έδωσε στον Τζιωνή που έδωσε στον Λοϊζου στην περιοχή, πλάσαρε κάπως άτσαλα όμως η φάση ευνόησε τον Παπουλή ο οποίος μπροστά στον Τούμπα σκόραρε.

Απίστευτη ευκαιρία χάσαμε στο 82ο λεπτό όταν ο ΛοΪζου μπήκε στην περιοχή, έδωσε πάσα δίπλα, ο Τζιωνής ήρθε από πίσω για να σουτάρρει στο τέρμα όμως ο Τούμπας έκανε απίστευτη απόκρουση.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Μιξ στο 83ο λεπτό.

Στο 85ο λεπτό ο Μιξ έδωσε στον Τζιωνή ο οποίος από το ύψος του πέναλτι σούταρε με τη μπάλα να φέυγει ελάχιστα έξω. Ήταν τεράστια και αυτή η ευκαιρία.

Στο 86ο λεπτό ο Μάμας βρέθηκε σε θέση για σουτ στο ύψος της περιοχής μας, το έκανε όμως η μπάλα κτύπησε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στο 89’ μπήκαν Μπασιρού και Μποτεάκ στη θέση των Λοϊζου και Γκόμεθ.