Home TOP NEWS Με αυτά τα δεδομένα σε τρεις μέρες στο γήπεδο

Με αυτά τα δεδομένα σε τρεις μέρες στο γήπεδο


Είχαμε πιάσει έναν πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι της 29ης Νοεμβρίου. Στα 17 λεπτά που παίχτηκαν επιτεθήκαμε, χάσαμε μία κραυγαλαία ευκαιρία για να σκοράρουμε με τον Λοίζου κι άλλη μία πολύ καλή με τον Παπουλή.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί από το λεπτό που διεκόπη και στόχος της ομάδας είναι να δοθεί και συνέχεια στην πολύ καλή παρουσία που είχε σε εκείνο το μικρό διάστημα. Μεσολάβησαν βέβαια κάποια παιχνίδια και για τις δύο ομάδες, δύο περισσότερα για εμάς, προέκυψε για το Αποέλ ένας τραυματισμός, αυτός του Καρώ, οπότε τα δεδομένα ενδέχεται να είναι διαφορετικά στο παιχνίδι.

Η εντεκάδα μας θα είναι η ίδια. Ουζόχο, Λανγκ, Χούμποτσαν, Λέτσιακς, Σέχου, Μιξ, Γκόμεθ, Λοϊζου, Τζιωνής, Παπουλής και Τσέποβιτς ήταν οι επιλογές τους Μπεργκ. Τσέποβιτς και Λοϊζου μπήκαν για ένα τέταρτο στον χθεσινό αγώνα ενώ ο Γκόμεθ δεν αγωνίστηκε καθόλου, ούτε και ο Ουζόχο που θα είναι στο τέρμα στο ντέρμπι.

Μπορεί  το Αποέλ να έρχεται πιο ξεκούραστο αφού έδωσε τον τελευταίο του αγώνα το Σάββατο, έχει όμως τη σημαντική απουσία του Σόουζα.

Το κομβικό αυτό παιχνίδι έχουμε όλα τα φόντα να το κερδίσουμε και να μπούμε με φόρα μέσα στο 2022 στην προσπάθεια που κάνουμε για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας.