Home TOP NEWS Βγήκε το μεταγραφικό πλάνο

Βγήκε το μεταγραφικό πλάνο


Πάγια πολιτική της ομάδας είναι να μην αποκαλύπτει τις όποιεσδήποτε λεπτομέρειες που αφορούν στον σχεδιασμό μέσα από τις μεταγραφικές περιόδους. Αυτό δεν θα αλλάξει τώρα.

Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η σχετική τοποθέτηση του εκπροσώπου τύπου της ομάδας χθες βράδυ, αμέσως μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ. Δεν αναμενόταν να προβεί σε αποκαλύψεις ειπε ωστόσο κάτι που θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό.

«Βγήκε το πλάνο…» ανέφερε ερωτώμενος ο Ανδρέας Δημητρίου. Μέσα από τις τρεις αυτές λέξεις καταλαβαίνει κανείς πως οι σκέψεις είναι ήδη στο τραπέζι και μένει να δούμε πως θα υλοποιηθούν μέσα στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Μεταγραφές σίγουρα θα γίνουν, τις επιλογές θα κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας προγραμματισμού με τον Χένινγκ Μπεργκ να έχει ασφαλώς τον τελευταίο λόγο και οι όποιες αναφορές αυτή τη στιγμή αποτελούν μονάχα εικασίες.

Θυμίζουμε ότι η περίπτωση Ασάντε θα παίξει σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό, οι αποχωρήσεις για το Κόπα Αφρικά ενδεχομένως ενώ θυμίζουμε πως για να γίνει η όποια κίνηση θα αφορά ξένο ποδοσφαιριστή θα πρέπει να προκύψει αποχώρηση.

Εμείς κρατάμε το γεγονός πως η προεργασία, προφανώς, έχει ήδη γίνει και περιμένουμε σύντομα τις εξελίξεις.