Home TOP NEWS Με δύο αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής

Με δύο αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής

Συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα CYTA με δύο αναμετρήσεις, οι οποίες θα είναι και οι τελευταίες της 13ης στροφής του φετινού μαραθώνιου.


Χρονικά και συγκεκριμένα στις 18:00 θα προηγηθεί το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας το οποίο θα γίνει στο ΓΣΠ. Τόσο η ομάδα μας, όσο και η ΑΕΚ προέρχονται από νίκες στα τελευταία τους παιχνίδια και θέλουν σήμερα να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει τη νίκη για να πλησιάσει κι άλλο τους πρωτοπόρους κι απ’ την άλλη η ΑΕΚ θέλει να φύγει με το “διπλό” από το ΓΣΠ για να προσπεράσει τον Απόλλωνα στην βαθμολογία.

Η αυλαία της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA θα πέσει στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Δόξα Κατωκοπιάς. Η Ανόρθωση εδώ και τρία παιχνίδια αγνοεί τη νίκη και θα επιδιώξει μέσα στο “σπίτι” της να πάρει τη νίκη επί της Δόξας, η ομάδα της Κατωκοπιάς επίσης προέρχεται από ήττα στον τελευταίο της αγώνα με την ΑΕΚ και θέλει κι αυτή τη νίκη για να πάρει βαθμολογική ανάσα.

Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας:

18:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ (Primetel)
19:00 Ανόρθωση – Δόξα (Cablenet)