Home TOP NEWS Με σύμμαχο (ξανά) τον Πράσινο ΛΑΟ!

Με σύμμαχο (ξανά) τον Πράσινο ΛΑΟ!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για την σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Στο “πράσινο” στρατόπεδο γνωρίζοντας και το χθεσινό αποτέλεσμα του παιχνιδιού ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Άρη που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Άρη, ξέρουν πολύ καλά την σημαντικότητα του σημερινού αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ και το πόσο πολύτιμοι θα είναι οι τρεις βαθμοί.

Η ομάδα μας διατηρεί ένα επιτυχημένων αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ και σε συνάρτηση με τις τρεις ισοπαλίες στην Ευρώπη και η ψυχολογία αλλά και η αγωνιστική εικόνα όλων είναι ανεβασμένη. Σίγουρα αν έρθει και σήμερα η νίκη κόντρα σε μια ομάδα όπως είναι η φετινή ΑΕΚ που έδειξε ότι θέλει τον τίτλο, θα δώσει έξτρα ψυχολογία, αλλά και ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Μπεργκ ενόψει της συνέχειας.

Σε αυτό το κομμάτι φυσικά στο να ανέβει η ομάδα μας και να έρθουν οι επιτυχίες σε Κύπρο και Ευρώπη το τελευταίο διαστήμα έπαιξε σημαντικό ρόλο και η παρουσία του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις εξέδρες, ο οποίος με τον δικό του πάλμο, το δικό του πάθος και την δική του ένταση, βοηθάει πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές του Μπεργκ στο να φτάνουν στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πάντως οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βλέποντας το χθεσινό αποτέλεσμα στο μικρό ντέρμπι της Λεμεσού, την ομάδα μας να τα πηγαίνει εξαιρετικά και το ότι της δίνεται σήμερα με νίκη κόντρα στην ΑΕΚ η ευκαιρία να μειώσει κι άλλο την διαφορά από τις πρώτες θέσεις, αναμένεται να δώσει και σήμερα βροντερό παρών στις εξέδρες του ΓΣΠ.

Η μέχρι τώρα προπώληση ακουμπάει περίπου τις 7.000 εισιτήρια, ωστόσο αυτός ο αριθμός αναμένεται να μεγαλώσει μέχρι την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα.