Home TOP NEWS Μπεργκ: «Δεν θυμάμαι άλλη ομάδα να επιβάλλεται με αυτό τον τρόπο και...

Μπεργκ: «Δεν θυμάμαι άλλη ομάδα να επιβάλλεται με αυτό τον τρόπο και να χάνει το παιχνίδι»


Μίλησε στους δημοσιογράφους, στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου ο Χένινγκ Μπεργκ.

Αναλυτικά:

Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δεχθήκαμε τα γκολ όχι με φυσιολογικό τρόπο, δεν σκοράραμε στις ευκαιρίες μας. Δεν μπορώ να θυμηθώ ομάδα να επιβάλλεται με αυτό τον τρόπο και να χάνει τον αγώνα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και δυστυχώς, δεχθήκαμε τα γκολ και δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Είμαστε άνθρωποι, αυτά συμβαίνουν. Πρέπει να δούμε μπροστά τους επόμενους αγώνες.

Τι σας προβλημάτισε περισσότερο σήμερα; Αυτά τα γκολ που δεχθήκαμε δεν ήταν φυσιολογικά. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Είχαμε μεγάλες ευκαιρίες και δεν σκοράραμε και είναι αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε

Για τις μεταγραφές: Δεν αλλάζουμε άποψη μετά από ένα αποτέλεσμα. Είναι μία διαδικασία και ένας σχεδιασμός ο οποίος είναι σε εξέλιξη. Στα παιχνίδια και στις προπονήσεις βγάζουμε τα συμπεράσματα μας, όχι όμως από έναν αγώνα.

Για τους αγώνες που ακολουθούν: Είναι φυσιολογικό. Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιο πρόγραμμα. Έχουμε δύο παιχνίδια δύσκολα. Θα δουλέψουμε κανονικά και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Παίζουμε στην έδρα μας και περιμένουμε τα παιχνίδια. Σήμερα κάναμε καλό παιχνίδι, η Δόξα δεν έκανε ευκαιρίες καθόλου στο παιχνίδι και πιστεύω ότι κάναμε πολλά καλά πράγματα σήμερα όμως έπρεπε να σκοράρουμε. Όταν δεχόμαστε τέτοια γκολ η κατάσταση γίνεται πιο δύσκολή.