Home TOP NEWS Match Report: Ήττα στο Μακάρειο και… πισωγύρισμα

Match Report: Ήττα στο Μακάρειο και… πισωγύρισμα


Έκανε μία φάση, σκόραρε δύο γκολ η Δόξα και μας υποχρέωσε στην 5η ήττα μας στο πρωτάθλημα. Δεν ήταν πολλές οι φάσεις που φτιάξαμε στο παιχνίδι όμως είχαμε κλασσικές ευκαιρίες και σίγουρα η ήττα δεν μας άξιζε.

Επέβαλε το παιχνίδι της από την αρχή η ομάδα. Έδειξε υπομονή στις επιθέσεις της η ΟΜΟΝΟΙΑ και προσπάθησε κυκλοφορώντας τη μπάλα να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία,  με τη Δόξα να αμύνεται μαζικά. Παρά την υπεροχή μας η Δόξα ήταν αυτή που σκόραρε νωρίς με τον Σαντίκ. Μετά το γκολ πιέσαμε έντονα. Βρήκαμε απάντηση με τον Τζιωνή, χάσαμε τεράστια ευκαιρία με τον Τσέποβιτς, δημιουργήσαμε μερικές ακόμα καλές στιγμές  δείχνοντας αποφασιστικότητα να το γυρίσουμε.

Τα δεδομένα στο δεύτερο μέρος άλλαξαν αμέσως αφού με πέναλτι ο Σαντίκ έδωσε στο 47ο λεπτό ξανά προβάδισμα στη Δόξα. Δεν αντιδράσαμε ωστόσο ανάλογα αφού δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε ευκαιρίες. Η Δόξα αμυνόταν με όλους της τους ποδοσφαιριστές, τα λεπτά κυλούσαν και δεν μπορούσαμε να βρούμε εκ νέου απάντηση.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο αρχίσαμε να ασκούμε έντονη πίεση, φτιάξαμε και χάσαμε τεράστιες ευκαιρίες με Ιγιάγι και Μποτεάκ όμως δεν βρήκαμε δεύτερο γκολ. Το τελικό 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος με την ήττα αυτή να αποτελεί πισωγύρισμα για την ομάδα μας.

Έχουμε μπροστά μας τώρα το παιχνίδι με την ΑΕΛ την Τετάρτη.

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 7ο λεπτό. Ο Ντούρις έδωσε ωραία κάθετη πάσα στον Τζιωνή ο οποίος μπήκε στην περιοχή, ελαφρώς πλάγια, κάνοντας άστοχο σουτ με το αριστερό.

Στο 11ο λεπτό ο Ουζόχο έκανε λάθος πάσα μπροστά στο τέρμα του, πήραν οι της Δόξας στο κέντρο, βγήκε κάθετη πάσα, κτύπησε στο πόδι του Λέτσιακς και ο Σαντίκ βγήκε μόνος απέναντι στον Ουζόχο, τον πλάσαρε και σκόραρε.

Στο 24ο λεπτό ο Τζιωνής πήρε κάθετη πάσα από αριστερά, έβγαλε μπαλιά στον Τσέποβιτς που έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Σισκόφσκι.

Στο 25ο λεπτό ο Λέτσιακς έκλινε προς τον κεντρικό διάδρομο, έκανε σουτ με το δεξί το οποίο ήταν άστοχο.

Στο 26ο λεπτό ο Ντούρις πήρε μπάλα έξω από την περιοχή, έβγαλε μπαλιά στον Τσέποβιτς αυτό με το κεφάλι τροφοδότησε τον Τζιωνή ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έκανε γυριστό σουτ στη γνωία του Σισκόφσκι και σκόραρε για το 1-1.

Φάουλ στο 30ο λεπτό εκτέλεσε από πλάγια θέση ο Τζιωνής με πάσα στον Ντούρις, αυτός έκανε τακουνάκι όμως η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 33ο λεπτό. Ήταν τριπλή. Ο Τσέποβιτς βγήκε τετ-α-τετ  με τον Σισκόφσκι, πλάσαρε όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Δόξας, ακολούθησαν ακόμα δύο προσπάθειες από Λοϊζου και Τζιωνή όμως η μπάλα δεν πήγε στα δίκτυα.

Ένα καλό σουτ από τον Ασαμόα στο 38’ απέκρουσε εύκολα ο Ουζόχο.

Στο 41ο λεπτό εκτελέστηκε φάουλ έξω από την περιοχή μας, η μπάλα πήγε προς την εστία όμως ο Ουζόχο έδιωξε με δυσκολία.

Ένα καλό σουτ έκανε ο Λανγκ στο 44ο λεπτό, η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

B’ Ημίχρονο

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ασαμόα μπήκε στην περιοχή μας, ο Λέτσιακς τον έσπρωξε από πίσω και δόθηκε πέναλτι. Ο Σαντίκ το εκτέλεσε και σκόραρε ξανά για το 2-1.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Ντίσκερουντ ο οποίος θα χάσει είτε το παιχνίδι με την Πάφο είτε αυτό με τον Ολυμπιακό.

Στο 64ο λεπτό ο Μπασιρού σέντραρε στην περιοχή, ο Τσέποβιτς έπιασε αδύναμη κεφαλιά και η μπάλα πήγε στον Σισκόφσκι.

Μπήκε στο γήπεδο ο Κακουλλής στη θέση του Ντούρις στο 68ο λεπτό.

Στο 75ο λεπτό ο Λοϊζου πήρε μπάλα, έδωσε κάθετα στον Κακουλλη ο οποίος έστειλε τη μπάλα παράλληλα από την εστία, δεν πρόλαβε ο Τσέποβιτς να την αγγίξει και να σκοράρει.

Στο 78ο λεπτό ο Κακουλλής κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο έξω από την αντίπαλη περιοχή. Το εκτέλεσε ο Λοϊζου απευθείας πάνω στο τείχος.

Στο 83ο λεπτό βγήκαν οι Τσέποβιτς και ΛοΪζου και μπήκαν οι Μποτεάκ και Ιγιάγι.

Στο 86ο λεπτό ο Ιγιάγι έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Πήρε κάθετη πάσα, βγήκε μονος απέναντι στον Σισκόφσκι όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στο 88ο λεπτό ο Τζιωνής έστειλε μπαλιά στον Ιγιάγι στην περιοχή, αυτός έκανε γύρισμα στον Μποτεάκ ο οποίος μόνος απέναντι στον Σισκόφσκι σούταρε έξω.

Έξυπνο πλασέ έκανε ο Μιξ στο 92ο λεπτό, απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Σισκόφσκι.