Home TOP NEWS Μπεργκ: «Λυπηρό για το Κυπριακό ποδόσφαιρο… ότι κι αν πω δεν θα...

Μπεργκ: «Λυπηρό για το Κυπριακό ποδόσφαιρο… ότι κι αν πω δεν θα αλλάξει το αποτέλεσμα»

Ο Χένινγκ Μπεργκ μίλησε στους λειτουργούς των ΜΜΕ για το παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν λίγο απέναντι στον Αποέλ.


Αναλυτικά:

Όλοι που είδαν αυτό το παιχνίδι έχουν σχηματίσει άποψη. Παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος όμως έγιναν πολλά που έγιναν τα οποία δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε. 15 λεπτά παίξαμε στο δεύτερο μέρος και δεν είναι η πρώτη φορά. Είναι λυπηρό για το Κυπριακό ποδόσφαιρο να υπάρχουν παιχνίδια 15 λεπτών αντί 50. Αν είναι αυτό που θέλουμε τότε εκπλήσσομαι.

Για τη διαφορά: Πόσους πόντους είμαστε πίσω; Πόσοι πόντοι έχουν απομείνει; Ξέρουμε τις δυσκολίες, τις προκλησεις που έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ, πόσο δύσκολο ήταν να κερδίσουμε πέρσι τον τίτλο και πόσο δύσκολο ήταν να τερματίσουμε πρόπερσι. Θα παλέψουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Για τα παράπονα του μετά τον αγώνα: Έχω πολλά παράπονα αλλά δεν θα μιλήσω. Προτιμώ απλά να κάνω τη δουλειά μου. Εύχομαι οι άλλοι να κάνουν τη δική τους δουλειά. Το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει ότι και να πώ. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να πάρουμε περισσότερους βαθμούς. 

Για τα νεύρα των παικτών: Δεν νομίζω να ήταν νευρικοί. Στο πρώτο μέρος μπορούσαμε να προηγούμαστε 4-1. Παίξαμε επιθετικά με συνδιασμούς, ήμασταν κοντά στην περιοχή. Δεν ήμασταν νευρικοί. Στο πρώτο μέρος η απόδοση μας ήταν τοπ. Στο δεύτερο μέρος όσα έγιναν το άλλαξαν εντελώς. 

Δείτε την διάσκεψη