Home TOP NEWS Πανέτοιμη η ΟΜΟΝΟΙΑ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Πανέτοιμη η ΟΜΟΝΟΙΑ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με προπόνηση στο “Ηλίας Πούλλος” ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας, ο οποίος θα γίνει στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Όπως ενημέρωσε το Γραφείο Τύπου της ομάδας μας, το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ θα μεταβεί στο στάδιο της Πρωτεύουσας έχοντας στην αποστολή της 23 ποδοσφαιριστές. Εκτός για ακόμη ένα παιχνίδι έμειναν οι τραυματίες Κούσουλος, Φαμπιάνο και Έκτορ Γιούστε.

Η αρμάδα του Χένινγκ Μπεργκ είναι πανέτοιμη λοιπόν για τον σημαντικό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στον οποίο θα επιδιώξει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα της επιτρέψουν να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της και την αντεπίθεση προς τον τίτλο που ξεκίνησε από το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας.

Η ενημέρωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

“Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (13/12) αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η αποστολή μας αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ θα αρχίσει στις 18:00 και θα προβληθεί τηλεοπτικά από την Primetel”