Home TOP NEWS Περιμένουμε να δούμε το μεταγραφικό πλάνο να εφαρμόζεται

Περιμένουμε να δούμε το μεταγραφικό πλάνο να εφαρμόζεται


Έχει ήδη γίνει ο σχεδιασμός ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Θεωρούμε ότι από το αποψινό ματς βγαίνει χρήσιμα συμπεράσματα σε σχέση με τις ανάγκες της ομάδας η οποία χρειάζεται τόνωση μέσα από τις προσθήκες που θα γίνουν.

Λέχθηκε ξανά από πλευράς της διοίκησης ότι τα πάντα είναι ήδη στο τραπέζι και αυτό που μένει είναι να τα δούμε να εφαρμόζονται. Η ομάδα χρειάζεται επιπλέον ποιότητα, χρειάζεται και βάθος και πρέπει να τα βρει μέσα από τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν.

Δεν ξέρουμε τι έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της ομάδας όμως θα καταθέσουμε ευθαρσώς την άποψη μας. Απαραιτήτως πρεπει να έρθει γκολτσής επιθετικός, απαραιτήτως πρέπει να φέρουμε έναν επιτελικό μέσο ενώ θα πρέπει να προσπαθήσουμε να αναπληρώσουμε τις απουσίες που θα προκύψουν μέσα στον Ιανουάριο με άλλους δύο ποδοσφαιριστές.

Όσοι ξένοι έρθουν τόσοι πρέπει να φύγουν, μπορούμε να προσφέσουμε Κύπριο/ους χωρίς να χρειάζεται να αποχωρήσει κάποιος. Τέσσερεις κινήσεις μπορούμε να κάνουμε και αυτό τον αριθμό μάλλον πρέπει να τον εξαντλήσουμε.