Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΚ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΚ

Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Το Γραφείο Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το βράδυ της Κυριακής και με το πέρας της τελευταίας προπόνησης ανακοίνωσε ότι θα μεταβεί στο ΓΣΠ με 23μελή αποστολή και ως γνωστόν εκτός από αυτή έμειναν οι τραυματίες Φαμπιάνο, Έκτορ Γιούστε και Ιώαννης Κούσουλος.

Πάντως αναμένουμε πως απόψε θα δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ παραταγμένη με αρκετές αλλαγές, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα της που ήταν κόντρα στην Καϊράτ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας η οποία γίνεται με αρκετές επιφυλάξεις η ΟΜΟΝΟΙΑ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξεκινήσει τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας με τον Ουζόχο κάτω από τα δοκάρια.

Από εκεί και πέρα μπροστά από το Νιγηριανό κήπερ αναμένεται να αγωνιστούν οι Σέχου, Λέτσιακς, Λανγκ και Χούμποτσαν.

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να δούμε να παίρνουν θέση οι Γκόμεθ (Μπασίρου), Ντίσκερουντ και στα δύο άκρα θα κινούνται οι Τζιωνής και Λοίζου.

Όσον αφορά την γραμμή κρούσης αυτή αναμένεται να απαρτίζεται από το δίδυμο Παπουλή και Τσέποβιτς, με τον πρώτο φυσικά να κινείται λίγο πιο πίσω από τον Σέρβο επιθετικό και να έχει κάπως πιο ελεύθερο ρόλο.

Είναι λογικό ότι, το απόγευμα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα δούμε εντελώς διαφορετική εντεκάδα με αυτή που είδαμε κόντρα στην Καϊράτ, ωστόσο δεν θα είναι μακριά από την ενδεκάδα που είδαμε στα νικηφόρα παιχνίδια με Εθνικό, Άρη, στον διακοπέντα αγώνα με τον Αποέλ και στην τελευταία νίκη με την ΑΕΛ.

Συνοπτικά η πιθανή ενδεκάδα: Ουζόχο, Λανγκ, Χούμποτσαν, Λέτσιακς, Σέχου, Γκόμεθ, Ντίσκερουντ, Τζιωνής, Λοίζου, Παπουλής, Τσέποβιτς