Home TOP NEWS Οι “πράσινες” στιγμές του 2021 μέσα από τα μάτια του OmonoiaNews (Φωτορεπορτάζ)

Οι “πράσινες” στιγμές του 2021 μέσα από τα μάτια του OmonoiaNews (Φωτορεπορτάζ)


Όπως και το 2020 έτσι και το 2021 που μας αποχαιρέτησε πριν λίγες ώρες ήταν εφιαλτικό για όλο τον πλανητή καθώς ταλαιπωρήθηκε και ταλαιπωρείται ακόμη από την πανδημία του κορωνοϊού, ωστόσο για τους ποδοσφαιρόφιλους της Κύπρου και δη τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν μια σπουδαία χρονιά η οποία θα μείνει για πάντα αξέχαστη και χαραγμένη στην μνήμη μας.

Η ομάδα μας μέσα στο 2021 ευτύχησε να πανηγύρισει τον 21ο τίτλο στην ιστορία της, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατάφερε να βρεθεί σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και συγκεκριμένα στους ομίλους του Europa Conference League.

Μέσα στο 2021 κρατάμε την αγωνία στο “ΑΕΚ Αρένα” που στεφθήκαμε και μαθηματικά πρωταθλητές, τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο “Ηλίας Πούλλος”, την πρόκριση σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά και το φοβερό γκολ του Γιόρντι Γκόμεθ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καραμπάχ.

Δείτε το φωτορεπορτάζ που ετοίμασε η ιστοσελίδα μας με τις πιο σημαντικές στιγμές που ζήσαμε με την ΟΜΟΝΟΙΑ μέσα στο 2021 και οι οποίες θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μας.