Home TOP NEWS Προκύπτουν νέα αγωνιστικά προβλήματα

Προκύπτουν νέα αγωνιστικά προβλήματα

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ μετρούν αντίστροφα για το αυριανό μεγάλο και σημαντικό ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα, το οποίο θα γίνει στο Τσίρειο Στάδιο στις 7μμ το βράδυ.


Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του προετοιμάζουν τα πλάνα τους, χωρίς να υπολογίζουν στους τραυματίες, Κούσουλο και Σέχου, αλλά και τους Διεθνείς που απουσιάζουν για το Κόπα Άφρικα, τους Μπασίρου και Ουζόχο.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες, θέλουν τους Παπουλή και Ιγιάγι Ατιέμγουεν να έχουν προστεθεί στην λίστα με τους απόντες, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι, οι δύο ποδοσφαιριστές ασθενούν και δεν μπορούν να βοηθήσουν την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας στο Τσίρειο.

Αν όντως ισχύουν οι πληροφόριες που θέλουν τους δύο προαναφερόμενους ποδοσφαιριστές εκτός, ο Χένινγκ Μπεργκ θα πάει στο Τσίρειο με ελάχιστες επιλογές στην μεσοεπιθετική του γραμμή.

Ο Νορβηγός τεχνικός για το αυριανό παιχνίδι θα έχει ξανά στην διάθεση του, τους Γκόμεθ και Μιξ που επέστρεψαν από την τιμωρία τους, τον Άνταμ Λανγκ που απουσίασε από το προηγούμενα δύο παιχνίδια με Πάφο και Ολυμπιακό, ενώ στην αποστολή θα είναι και ο Μποτεάκ, ωστόσο η χρησιμοποιήση του εναπόκειται στην απόφαση του προπονητή, καθώς ο Γάλλος έχασε κάποιες προπονήσεις το τελευταίο διάστημα.