Home TOP NEWS Χωρίς τον πρώτο μας σκόρερ, όμως πρέπει να βγάζουμε φωτιές στην επίθεση

Χωρίς τον πρώτο μας σκόρερ, όμως πρέπει να βγάζουμε φωτιές στην επίθεση


Δεν μπόρεσε να γίνει καθόλου ενεργητική στην επίθεση φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτό καταδεικνύεται και μέσα από τον αριθμό μας στα υπέρ μας γκολ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε 21 αγώνες σκόραρε μόλις 23 τέρματα. Και σε αυτό το διάστημα στο πρωτάθλημα ο πρώτος μας σκόρερ σημείωσε μόλις πέντε. Αυτός είναι ο Φώτης Παπουλής ο οποίος δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με το Αποέλ.

Παρόλα αυτά η ΟΜΟΝΟΙΑ, μέσα και από τις προσθήκες που έκανε τον Ιανουάριο, με την έλευση των Λοβέρα και Ματάβς, επιδιώκει να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε αυτό το κομμάτι. Ήδη οι νεοφερμένοι άρχισαν να μπαίνουν στην ομάδα και το πρώτο τους δείγμα ήταν αρκετά καλό. Η δημιουργικότητα του Λοβέρα και το στοιχείο που κουβαλά ο Ματάβς, αυτό δηλαδή του killer μέσα στην αντίπαλη περιοχή, περιμένουμε να τα δούμε την Παρασκευή.

Και από τη στιγμή που κρίνεται απαραίτητο να επιτεθούμε από το πρώτο λεπτό στο ντέρμπι, περιμένουμε να δούμε μία ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία θα βγάζει, έστω και αργά και για πρώτη φορά φέτος, φωτιές στην επίθεση.

Το παιχνίδι προσφέρεται, τα κίνητρα της ομάδας είναι πολύ μεγάλα και θέλουμε να δούμε αυτή την επιθετική προσέγγιση στο παιχνίδι με τον «αιώνιο» να μετουσιώνεται σε ευκαιρίες και γκολ.

Όσα περισσότερα γίνεται!