Home TOP NEWS Δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά πράγματα ο Μπεργκ

Δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά πράγματα ο Μπεργκ

Η προετοιμασία για το ντέρμπι “αιωνίων” της ερχόμενης Παρασκευής συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ ο Χένινγκ Μπεργκ στις επόμενες δύο προπονήσεις που απομένουν μέχρι το παιχνίδι θα αποφασίσει για το πλάνο που θα ακολουθήσει.


Πάντως στην ΟΜΟΝΟΙΑ το κλίμα είναι εξαιρετικό (αυτό φάνηκε κι από το φωτορεπορτάζ που ανέβασε η ομάδα μας) κι άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο δηλώνουν πανέτοιμοι για να κατεβούν στο ΓΣΠ και να χτυπήσουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Αποέλ.

Στην ομάδα θέλουν τη νίκη κόντρα στον Αποέλ περιμένοντας την ίδια ώρα και στραβοπάτημα της Πάφου κόντρα στον Άρη, αλλά θέλουν το τρίποντο και για τα γοήτρο και την ψυχολογία ενόψει των παιχνιδιών του κυπέλλου, το οποίο η ομάδα μας θα κυνηγήσει την κατάκτηση του.

Τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νορβηγός κόουτς δεν θα έχει στην διάθεση του πέντε ποδοσφαιριστές τους τραυματίες Κούσουλο, Γκόμεθ, Παναγιώτου και Λανγκ, αλλά και τον τιμωρημένο Παπουλή.

Στο κέντρο της άμυνας που υπάρχουν απουσίες θα δούμε ξανά όπως και στο παιχνίδι με τον Άρη τους Χούμποτσαν και Γιούστε δίπλα – διπλά, στην μεσαία γραμμή δεν αναμένεται να δούμε αλλαγές με τους Μπασίρου και Μιξ να συνεχίζουν μαζί, ενώ την θέση του τιμωρημένου Παπουλή αναμένουμε ότι θα την καλύψει ο Λοβέρα, με τον Αργεντίνο να φένρει αλλαγή στο αρχικό σχήμα.

Συνεπώς δεν ανάμενεται να δούμε ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα σε σχέση με όσα είδαμε κόντρα στον Άρη. Φυσικά όποιοι και να κληθούν να αγωνιστούν θα πρέπει να δώσουν το 100%, να είναι συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί έτσι ώστε να οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στη νίκη η οποία μπορεί στο τέλος της βραδιάς να αποδειχθεί “χρυσή”.