Home TOP NEWS Με απόλυτη προσοχή για το τρίποντο!

Με απόλυτη προσοχή για το τρίποντο!

Το γεγονός ότι ένα παιχνίδι με τον ουραγό της βαθμολογίας θα είχε τόσο μεγάλη αξία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος κανείς δεν θα το περίμενε να συμβεί.


Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ, απ’ εδώ και πέρα μόνο με νικηφόρα αποτελέσματα θα μπορέσει να διατηρήσει τις ελπίδες της ζωντανές για είσοδο στην πρώτη έξαδα και στο γκρουπ του πρωταθλήματος απ’ εκεί που δεν έλειψε ποτέ από τότε που διεξάγονται τα πλέι – οφ. Την ερχόμενη Δευτέρα (7/2 -18:00) λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει στο ΓΣΠ για να τα πει με τον Εθνικό Άχνας, ο οποίος είναι στην ουρά της βαθμολογίας, με τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών να είναι μονόδρομος.

Η ομάδα της Άχνας μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ωστόσο όλοι στο “Ηλίας Πούλλος” γνωρίζουν ότι είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού τέτοια παιχνίδια συνήθως κρύβουν παγίδες και κυρίως όταν απέναντι σου έχεις ένα αντίπαλο που “διψάει” για βαθμούς και πριν λίγες μέρες έκανε την ζημιά και σε άλλη ομάδα της πρώτης εξάδας.

Σε αυτή την φάση λοιπόν που βρίσκεται το πρωτάθλημα και με τρία παιχνίδια να απομένουν πριν το τέλος του δεύτερου γύρου, το ματς με τον Εθνικό είναι κρίσιμο και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα είναι πισωγύρισμα και καταστροφικό, ενόψει της συνέχειας.

Παίζουμε με την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας και η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη, σοβαρή, αποτελεσματική και προσηλωμένη στον στόχο της έτσι ώστε να μην δώσει δικαιώματα στον αντίπαλο να πιστέψει, αλλά και για να μπορέσει να φύγει από το ΓΣΠ με τους τρεις βαθμούς. Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι αν κάνει τα πιο πάνω η ομάδα μας θα τελειώσουμε το παιχνίδι χωρίς πολλά πολλά.