Home TOP NEWS Να μας βγάλει σοφότερους αυτή η χρονιά

Να μας βγάλει σοφότερους αυτή η χρονιά

Μετά την κατάκτηση του 21ου πρωταθλήματος την περσινή αγωνιστική περίοδο, αλλιώς περιμέναμε να εξελιχθεί η φετινή σεζόν κι αλλιώς τελικά εξελίχθηκε.


Είναι γεγονός ότι, την φετινή χρονιά εξ αρχής έγιναν λάθη και αυτά φάνηκαν και φαίνονται στο αγωνιστικό κομμάτι με την ομάδα μας να χάνει την αγωνιστική της ταυτότητα, επίσης φαίνεται μέσα από τα αποτελεσμάτα της, την βαθμολογική συγκομιδή, αλλά και στην θέση στην οποία βρίσκεται την δεδομένη στιγμή.

Φυσικά δεν είναι της ώρας να αποδωθούν ευθύνες ή να βρεθούν τα λάθη, αυτό θα το πράξει και η Διοίκηση της ομάδας μας όταν θα πρέπει και όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή και ώρα.

Προς το παρόν άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ το μόνο που σκέφτονται είναι τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με Άρη και Αποέλ, τα οποία θα φανούν εξαιρετικά σημαντικά στον τομέα ψυχολογίας ενόψει και των αγώνων που θα ακολουθήσουν στο κύπελλο, στο οποίο οι παίκτες μας θα κάνουν τα πάντα και θα επιδιώξουν την κατάκτηση του.

Όπως και να έχει, στην ΟΜΟΝΟΙΑ καλούνται να δουν μπροστά, να διορθώσουν τα όποια λάθη έγιναν πριν και κατά την διάρκεια της σεζόν που διανύουμε. Άλλωστε η Διοίκηση έδειξε ότι, διαχειρίζεται τα πράγματα με ψυχραιμία και χωρίς να παίρνει βιαστικές αποφάσεις και όταν έρθει η στιγμή να το κάνει για το τι πήγε στραβά την φετινή σεζόν, το ίδιο θα πράξει έχοντας πάντα ως γνώμονα το όφελος και το καλό της ομάδας.

Πρέπει αυτή η κάκιστη χρονιά όπως εξελίχθηκε να μας βγάλει σοφότερους για να αποφευχθούν τα ίδια λάθη, έτσι ώστε η ομάδα να βγει κερδισμένη και πιο δυνατή.