Home TOP NEWS Πιο αναγκαίο από ποτέ το σερί!

Πιο αναγκαίο από ποτέ το σερί!

Μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος απομένουν τρεις αγωνιστικές και σε αυτές θα παιχτούν όλα για όλα για μια θέση στην πρώτη εξάδα και στο γκρουπ του πρωταθλήματος.


Η ομάδα μας της δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση με 28βαθμούς, έχοντας δώσει συνολικά 19 αγώνες είναι μέσα στην εξάδα, ωστόσο υπάρχουν κάποιες ομάδες που είναι είτε στην εξάδα, είτε λίγο πιο κάτω που χρωστάνε παιχνίδια και σίγουρα οι επόμενες αγωνιστικές θα υπάρχουν συνεχώς ανακατατάξεις.

Η ομάδα μας λοιπόν καλείται στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, αρχής γενομένης με τον Εθνικό Άχνας (εντός) και στην συνέχεια με Άρη (εκτός) και Αποέλ (εντός – τυπικά γηπεδούχοι) καλείται να φορέσει το καλό της κουστούμι, να κάνει το 3 στα 3 κάτι που ίσως μας επιτρέψει να είμαστε εμείς η ομάδα που θα εξασφαλίσει τελικά μιας θέση στο γκρουπ του πρωταθλήματος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε πάντως στα τελευταία παιχνίδια σημαντική αγωνιστική βελτίωση, κυρίως στο παιχνίδι με την Ανόρθωση και είμαστε βέβαιοι ότι, αν η ομάδα καταφέρει να βγάλει την ποιότητα της μέσα στο τερέν δεν έχει να φοβηθεί και θα πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται για να αυξήσει τις πιθανότητες για την εξάδα.

Υπάρχουν ομάδες που διεκδικούν θέση στην εξάδα που θα έχουν να δώσουν τέσσερεις και πέντε αγώνες μέχρι το τέλος του β’ γύρου, κάτι που σημαίνει ότι θα διεκδικήσουν περισσότερους βαθμούς από την ομάδα μας, συνεπώς το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ είναι αναγκασμένο να πετύχει το τρία στα τρία για να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που θα προκύψουν απο τα παιχνίδια των υπόλοιπων ομάδων, που θα έχουν κι αγώνες μεταξύ τους.

***Και οι τέσσερεις ομάδες που διεκδικούν εξάδα θα δώσουν αγώνες μεταξύ τους, είτε με τους πρωτοπορούς…

Το πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και των άλλων ομάδων που διεκδικούν μια θέση στην εξάδα:

ΟΜΟΝΟΙΑ: Εθνικός Άχνας, Άρης, Αποέλ | βαθμοί που διεκδικεί -9-
Πάφος: Ανόρθωση, Εθνικός Άχνας, Δόξα, Άρης | βαθμοί που διεκδικεί -12-
Ανόρθωση: Πάφος, Άρης, Ολυμπιακός, Αποέλ, Απόλλωνας | βαθμοί που διεκδικεί -15-
Αποέλ:
ΑΕΛ, ΠΑΕΕΚ, ΑΕΚ, Ανόρθωση, ΟΜΟΝΟΙΑ | βαθμοί που διεκδικεί -15-
ΑΕΛ: Αποέλ, Απόλλωνας, Δόξα, ΠΑΕΕΚ, ΑΕΚ | βαθμοί που διεκδικεί -15-