Home TOP NEWS Πρόβλεψη εντεκάδας με Άρη

Πρόβλεψη εντεκάδας με Άρη


H πρόβλεψη μας σε ότι αφορά στις επιλογές του Χένινγκ Μπεργκ για την μεσοαμυντική την αμυντική γραμμή μάλλον θα επιβεβαιωθεί. Μεσοεπιθετικά ωστόσο οι επιλογές για τον Νορβηγό είναι πολλές, έχει ήδη καταλήξει στο σχήμα και την εντεκάδα του και θα προσπαθήσουμε να μπούμε στο μυαλό του.

Ο Φαμπιάνο θα είναι σίγουρα στο τέρμα. Η αλλαγή στο αμυντικό δίδυμο έχει να κάνει με την τοποθέτηση του Χούμποτσαν, αντί του Παναγιώτου, δίπλα στον Γιούστε. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Σέχου και αριστερά ο Λέτσιακς.

Στον χώρο του κέντρου θα διατηρηθούν οι Μπασιρού και Ντίσκερουντ.

Από κει και πέρα οι επιλογές για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής είναι τρεις. Λοβέρα, Λοίζου και Μποτεάκ. Θεωρούμε πως σήμερα θα μπει από την αρχή ο Αργεντινός, ο οποίος θα παίξει αριστερά, και στο δεξί άκρο θα τοποθετηθεί ο Λοίζου.

Από τη στιγμή που επιλέγηκε να βρίσκεται σε αυτόν τον αγώνα και να μείνει εκτός στο ντέρμπι, ο Παπουλής θα πάρει θέση στην εντεκάδα πίσω από τον επιθετικό.

Τη θέση στην κορυφή της επίθεσης διεκδικούν 4 παίκτες. Ασάντε, Τσέποβιτς, Κακουλλής και Ματάβς. Περιμένουμε ότι ο Ματάβς θα μπει στο γήπεδο όχι όμως από την αρχή. Αναμένουμε πως στην κορυφή θα παίξει ο Τσέποβιτς.

Συνοπτικά η πρόβλεψη μας για την εντεκάδα απόψε: Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Γιούστε, Σέχου, Λέτσιακς, Μπασιρού, Μιξ, Λοβέρα, Λοϊζου, Παπουλής, Τσέποβιτς