Home TOP NEWS Στο ντέρμπι με τον ΛΑΟ συμπαραστάτη

Στο ντέρμπι με τον ΛΑΟ συμπαραστάτη

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το “αιώνιο” ντέρμπι κόντρα στον Αποέλ, το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 22ης και τελευταιάς αγωνιστικής της Α’ φάσης του πρωταθλήματος CYTA.


Όποια και να είναι βαθμολογία των δύο ομάδων και η θέση τους στον πίνακα του πρωταθλήματος, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται, το “αιώνιο” είναι “αιώνιο” και η νίκη πάντα επιβάλλεται για την διεκδίκηση των τριών βαθμών και για το γοήτρο.

Στο ντέρμπι της ερχόμενης Παρασκευής (25/2) οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ και των συνεργατών του δεν θα παίζουν μόνοι, αλλά θα αγωνιστούν μπροστά στον ΛΑΟ τους καθώς όπως όλα δείχνουν τα δεδομένα και σύμφωνα με το πως κινείται η προπώληση, θα αγωνιστούν μπροστά σε τρεις γεμάτες κερκίδες.

Ο Πράσινος ΛΑΟΣ έδειξε αρκετές φορές την συμπαραστάση του στην ομάδα μας, είτε βρισκόταν στο καλό της, είτε στο κακό της φεγγάρι κι αυτό ετοιμάζεται να πράξει και την ερχόμενη Παρασκευή.

Είναι σημαντικό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές μας προς τη νίκη και το τρίποντο η οποία στο τέλος μπορεί να φανεί “χρυσή” αν η ομάδα της Πάφου δεν έχει βαθμολογικό κέρδος κόντρα στον Άρη.