Home TOP NEWS Αργυρίδης: «Δεν ξέρω αν έχει σκοπιμότητα η μη κλήση Λοΐζου»

Αργυρίδης: «Δεν ξέρω αν έχει σκοπιμότητα η μη κλήση Λοΐζου»


Στο ραδιόφωνο του Super Sport FM μίλησε ο πρόεδρος του Σωματείου μας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ποδοσφαιρικού τμήματος, Μάριος Αργυρίδης. Αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, στη μη κλήση Λοΐζου στην Εθνική και στην κλήση του Χαράλαμπου.

Ανέφερε:

Για το ματς με την ΑΕΛ: Η ομάδα έβγαλε αντίδραση το πάλεψε έτρεξε, ισοφάρισε, τα κατάφερε υπάρχει ένας μήνας ως τον επαναληπτικο, θα είμαστε έτοιμοι.

Για τη μη κλήση του Λοΐζου: Δεν υπάρχει πρόβλημα στο ποδοσφαιριστή είναι παράξενη η μη κλήση του στη Εθνική, είναι περιττό να μιλά κάποιος για το ταλέντο το Λοιζου. Μπορεί να μην είναι στα καλύτερα του τώρα, αλλά είναι εδώ που φαίνεται ο προπονητή, έπρεπε να στηρίξει το ποδοσφαιριστή. Δεν ξέρω αν έχει σκοπιμότητα, στη θέση του προπονητή θα προσπαθούσα να το διορθώσω, δεν υπάρχει λογική. Αναμένουμε ο προπονητής τηα Εθνικής να κάνει τα αυτονόητα. Ο ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να βοηθηθεί με τη κλήση του στην Εθνική. Είναι δουλειά του Ομοσπονδιακού προπονητή να δουλέψει έναν νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Για τη κλήση Χαραλαμπους. Συγχαρητήρια για τη κλήση του έχει να δωσει πολλά στην Ομόνοια. Είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει την ομάδα