Home TOP NEWS Φαμπιάνο το “Άλφα και το Ωμέγα” στις επιτυχίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Φαμπιάνο το “Άλφα και το Ωμέγα” στις επιτυχίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν τα τελευταία δύο χρόνια για να πετύχει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ήταν μεταξύ άλλων και ο τερματοφύλακας μας, Φαμπιάνο Ριμπέιρο.


Ο Βραζιλιάνος κήπερ της ομάδας μας, ήρθε στην ομάδα μας τον Οκτώβριο του 2019 στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να καλύψει το κενό που άφησαν οι δύο συμποδοσφαιριστές του, Ουζόχο και Παναγή οι οποίοι τραυματίστηκαν την ίδια μέρα στα παιχνίδια των Εθνικών τους ομάδων.
Εκ τότε ο Βραζιλιάνος κήπερ αποτέλεσε το Α και το Ω της ομάδα μας και η συνεισφορά του στις επιτυχίες που κατέγραψε τα τελευταία δύο χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν τεράστια.

Ο “Φάμπι” με τις σημαντικές αποκρούσεις του χάρισε στην ΟΜΟΝΟΙΑ δύο προκρισεις σε ομίλους στην διαδικασία των πέναλτι, με Ερυθρό Αστέρα και Φλόρα Ταλίν, της χάρισε ένα Σούπερ Καπ επίσης στην διαδικάσια των πέναλτι, ενώ στο πρωτάθλημα, την σεζόν που όταν ήρθε η πρώτη θέση και η επόμενη με την κατάκτηση του πρωταθλήματος οι αποκρούσεις του Φαμπιάνο έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να πετύχει τους στόχους της η ομάδα.

Από τον καιρό που ο Φαμπιάνο αγωνίζεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ, η ποιότητα και η αξία του αναγνωρίζεται απ’ όλους, άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι, στις βραβεύσεις της ΕΑΚ για δύο συνεχόμενα χρόνια αναδείχθηκε MVP ποδοσφαιριστής, ενώ βρέθηκε ισάριθμες φορές στην καλύτερη ενδεκάδα.

Όσον αφορά την φετινή σεζόν ο “Φάμπι”, άλλα όπως και άλλοι παίκτες “κλειδιά” έμεινα μακριά από τον καλό τους εαυτό με απατέλεσμα η ομάδα μας να μην καταφέρει να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα. Ας ελπίσουμε τώρα με την καθοδήγηση του Λένον οι ποδοσφαιριστές μας και δη ο Φαμπιάνο στον οποίο αναφερόμαστε να ανεβάσουν στροφές, έτσι ώστε να μπορέσουν τουλάχιστον να φτάσουν στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Τέλος να σημειώσουμε ότι, ο Φαμπιάνο θα φοράει το “τριφύλλι” μέχρι και το 2024 και θα έχει την ευκαιρία την επόμενη σεζόν με την ποιότητα του να βοήθησει την ΟΜΟΝΟΙΑ να επανέλθει ξανά στις επιτυχίες.

Από την φετινή βράβευση του:

Απο την περσινή βράβευση του: