Home TOP NEWS Βαθμολογικά αδιάφορο μεν το ματς με την Δόξα σημαντικό δε για την...

Βαθμολογικά αδιάφορο μεν το ματς με την Δόξα σημαντικό δε για την ψυχολογία!

Η ομάδα μας προετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα η οποία θα γίνει στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Βαθμολογικά το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην προσφυγική ομάδα είναι αδιάφορο, γι’ αυτό δικαιολογημένα είναι το μυαλό όλων στο “Ηλίας Πούλλος” των ποδοσφαιριστών, αλλά και της τεχνικής ηγεσίας να είναι στραμμένο στο παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΛ.

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας μας, ο Λένον θα αξιολογήσει τους ποδοσφαιριστές του και θα βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα γι’ αυτούς και ουσιαστικά θα αρχίσει μέσα κι από το αυριανό παιχνίδι να καταστρώνει τα πλάνα του για τον επόμενο αγώνα.

Στον αυριανό αγώνα ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός θα περιμένει να δει τους ποδοσφαιριστές του να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και να φτάνουν στη νίκη, η οποία ναι μεν δεν θα  χαρίσει κάτι βαθμολογικά στην ομάδα μας, αλλά θα μας δώσει στην ομάδα μας ψυχολογία και ώθηση για το σημαντικό ματς του κυπέλλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι όπως γράψαμε και το πρωί ο Λένον δεν μπορεί να υπολογιζεί στους Κούσουλο και Γκόμεθ, Παναγιώτου και Ασάντε θέλουν ακόμη λίγο χρόνο για να μπορέσουν να βοηθήσουν, ενώ στην αγωνιστική δράση αναμένεται να επιστρέψει ο Άνταμ Λανγκ. Εκτός λόγω τιμωρίας θα μείνουν οι Λέτσιακς και Μποτεάκ.

Πάντως θα αναμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία να δούμε την πρώτη ενδεκάδα του Λένον και ποιες θα είναι οι επιλογές του γι’ αυτή, έχοντας φυσικά πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του το παιχνίδι με την ΑΕΛ.