Home TOP NEWS Λένον: «Ήταν ευκαιρία για τους νεαρούς… άλλη ομάδα την Τετάρτη»

Λένον: «Ήταν ευκαιρία για τους νεαρούς… άλλη ομάδα την Τετάρτη»


Στην πρώτη του δημοσιογραφική διάσκεψη μετά από αγώνα, ο προπονητής μας δήλωσε…

Είμαστε απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε. Είμαι όμως χαρούμενος για τους νεαρούς. Ήταν ευκαιρία να αφησουμε κάποιους έμπειρους παίκτες εκτός για την Τετάρτη. Τα όσα ειδα στο δεύτερο μέρος μου άρεσαν πολύ.

Για το πως θα χρησιμοποιήσει τα πλέυ-οφ στο πρωτάθλημα και για το ματς στο κύπελλο. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι της Τετάρτης. Θα έχουμε βασικούς στην ομάδα. Θα είναι πίσω οι Έκτορ, Μιξ, Γιαν, Ερίκ, ο Λοϊζου. Ήταν ευκαιρία να δω κάποιους πάικτες και αρχίζω από τώρα να έχω μία ιδέα για το τι θα κάνουμε την επόμενη χρονιά.

Για τον Σέχου: Δεν νομίζω να είναι διαθέσιμος. Είναι μυικός τραυματισμός. Θα είναι δύσκολο πολύ να προλάβει. Θα τον δούμε και αύριο για να έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Τι θα προσπαθήσει να μεταφέρει στους παίκτες του: Ζητάω ταχύτητα, δύναμη, περισσότερη αθλητικότητα από τους νεαρούς. Ο Φώτης μας έδωσε αυτά τα στοιχεία όταν μπήκε. Θα πρέπει να είμαστε καλύτερη στον έλεγχο της μπάλας. Ο Χάμπος ήταν εξαιρετικός σήμερα. Ήταν φανταστικός. Έπαιξε σαν έτοιξμος παίκτης. Είναι εξαιρετικό να βλέπω νεαρούς να αποδίδουν έτσι.   Την Τετάρτη θα είναι έτοιμοι οι βασικοί, μαζί με αυτούς και ο Φαμπιάνο.

Πόσο χρόνο θα χρειαστεί να εφαρμόσει το στυλ παιχνιδιού του και αν νιώθει πως έχει τους παίκτες: Θα δούμε. Νομίζω ότι έχουμε κάτι καλό. Ότιδήποτε νιώσω ότι δεν θα δουλέψει θα το αλλάξουμε. Δεν έχω προλάβει να δω όλους τους παίκτες. Είδα πάντως πράγματα που με ευχαρίστησαν, δεν ένιωσα καλά με τα δύο γκολ που δεχθήκαμε και πρέπει να μάθουμε από αυτά. Θα έχουμε μία διαφορετική ομάδα την Τετάρτη και αρχίζουμε δουλειά άμεσα.