Home TOP NEWS Μέσα από το πρωτάθλημα να δείξει ότι μπορεί για το κύπελλο!

Μέσα από το πρωτάθλημα να δείξει ότι μπορεί για το κύπελλο!

Η αγωνιστική εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις 22 αγωνιστικές της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος είναι γεγονός ότι δεν ήταν η αναμενομένη κι αυτή που περιμέναμε και είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα μας να δεχθεί συνολικά 9ήττες που την έφεραν δυστυχώς στην 7η θέση και θα κληθεί να αγωνιστεί στο Β΄γκρουπ του πρωταθλήματος.


Στην σεζόν που διανύουμε δεν ήταν λίγα τα παιχνίδια που η ομάδα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και έχασε σημαντικούς βαθμούς, με τον κόσμο να αμφισβητεί, τόσο τις  δυνατοτήτες της, όσο και τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μας.

Η ομάδα μας λοιπόν την ερχόμενη Κυριακή θα μπει στα πλέι – άουτ του πρωταθλήματος χωρίς να έχει κάποιο στόχο, ωστόσο μέσα από τα παιχνίδια της που θα ακολουθήσουν στο Β’ γκρουπ θα κληθούν άπαντες να αποδείξουν ότι, έχουν τις δυνατότητες να παίξουν πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο.

Σίγουρα στα παιχνίδια του Β’ γκρουπ σε σχέση με αυτά του Α’ γκρουπ θα υπάρχει έλλειψη ανταγωνισμού στα πλείστα παιχνίδια, όμως μέσα από αυτά η ομάδα μας και οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τουλάχιστον την αγωνιστική  εικόνα ενόψει και των σημαντικών αγώνων που θα ακολουθήσουν στο κύπελλο με την ΑΕΛ.

Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρει να γυρίσει τον διακόπτη έστω και την υστάτη και παρουσιαστεί στα παιχνίδια της που ακολουθούν όπως παρουσιάστηκε την περσινή σεζόν τότε θα μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις τον μοναδικό στόχο που της απέμεινε και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του κυπέλλου.