Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ | Πρωταθλήτρια η U15, στην κορυφή άλλες δύο ομάδες!

ΑΚΑΔΗΜΙΑ | Πρωταθλήτρια η U15, στην κορυφή άλλες δύο ομάδες!

Έξι αναμετρήσεις περιελάβανε το σημερινό πρόγραμμα της Ακαδημίας μας. Στα πρωταθλήματα Παίδων (U14, U15, U16, U17) είχαμε τη 15η αγωνιστική στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος κόντρα στην Αγία Νάπα, ενώ η ομάδα U19 αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ανόρθωση. Υποχρέωση και για τη γυναικεία ομάδα U17, η οποία αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ανόρθωση. Πέντε νίκες και μία ισοπαλία ο απολογισμός της ημέρας.


Η ομάδα U19 εξήλθε ισόπαλη 1-1 απέναντι στην Ανόρθωση εκτός έδρας. Το γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σημείωσε ο Βενιζέλου. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 51 βαθμούς, στο +4 από τη δεύτερη θέση.

Η ομάδα U17 κέρδισε εκτός έδρας την Αγία Νάπα με 0-2 με σκόρερ τους Α. Ανδρέου και Βασιλείου. Βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς, στο -3 από την κορυφή. Απομένουν τρεις αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Η ομάδα U16 κέρδισε εκτός έδρας την Αγία Νάπα με 0-3 και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς. Δύο γκολ για το «τριφύλλι» σημείωσε ο Νικολαΐδης και ένα ο Πέπης.

Η ομάδα U15 κέρδισε εντός έδρας την Αγία Νάπα με 5-0 και στέφθηκε πρωταθλήτρια τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος! Για την ΟΜΟΝΟΙΑ σκόραραν οι Παναγή, Ευαγγέλου, Γεωργίου και Στυλιανού Ε., ενώ ένα γκολ προήλθε από αυτογκόλ. Οι «πράσινοι» ανέβηκαν στους 42 βαθμούς.

Η ομάδα U14 κέρδισε εντός έδρας την Αγία Νάπα με 8-0 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Τρία γκολ σημείωσε ο Θεοδοσίου και από ένα οι Κίττου, Κωνσταντινίδης, Νεοκλέους, Μιχαήλ και Βασιλείου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 38 βαθμούς, στο +5 από τη δεύτερη θέση και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος.

Η γυναικεία ομάδα U17 κέρδισε εκτός έδρας την Ανόρθωση με 1-0. Το γκολ της ομάδας μας σημείωσε η Πολυδώρου.