Home TOP NEWS Πήρε το ντέρμπι η Ανόρθωση, νίκη για τον Εθνικό με σκόρερ τον...

Πήρε το ντέρμπι η Ανόρθωση, νίκη για τον Εθνικό με σκόρερ τον Ντούρις!

Με δύο παιχνίδια επανάρχισε η δράση το πρωτάθλημα CYTA μετά το διάλλειμα για τις υποχρεώσεις των Εθνικών μας ομάδων. Η Ανόρθωση και ο Εθνικός Άχνας ήταν οι μεγάλες νικήτριες στα δύο παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 4ης αγωνιστικής των πλέι – οφ.


Εθνικός – Ολυμπιακός 1-0

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας το οποίο έγινε στο πλαίσιο των πλέι – άουτ, ο Εθνικός Άχνας κατάφερε να επικρατήσει του Ολυμπιακού Λευκωσίας με 1-0 με σκόρερ τον Μίχαλ Ντούρις, ο οποίος ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Ανόρθωση – Αποέλ (4-1)

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας που έγινε στο πλαίσιο των πλεί – οφ η Ανόρθωση κατάφερε να επικρατήσει με 4-1 του Αποέλ στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Η “Κυρία” ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Χριστοδουλόπουλο. Στο 10ο λεπτό ο Ουάρντα διπλασίασε τα γκολ της Ανόρθωσης. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 39ο λεπτό ο Χριστοδουλόπουλος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι κάνοντας το 3-0. Στο 54ο η ομάδα του Κετσπάγια πέτυχε και 4ο γκολ με τον Νοβότνι να βρίσκει κι αυτός δίχτυα. Το μόνο που κατάφερε ο Αποέλ ήταν να μειώσει σε 4-1 με τον Εντογκαλά στο 90+3.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα:

Εθνικός – Ολυμπιακός 1-0
Ανόρθωση – Αποέλ 4-1

Κυριακή
16:00 Δόξα – ΑΕΛ (Cytavision)
19:00 Απόλλωνας – Άρης (Cytavision)

Δευτέρα
17:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΕΕΚ (Primetel)
19:00 Πάφος FC – ΑΕΚ (Cablenet)