Home TOP NEWS Δεν θα πρέπει να λείψει κανείς!

Δεν θα πρέπει να λείψει κανείς!


Ποιό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό; Άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ από τις 16 Μαρτίου και έπειτα όταν τέλειωσε το πρώτο 90λέπτο με την ΑΕΛ σκέφτονται μόνο τον επαναληπτικό του ΓΣΠ.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουν όσο τίποτε άλλο την ερχόμενη Τετάρτη (13/04) να πάρουν τη νίκη κόντρα στους “γαλαζοκίτρινους” η οποία θα της εξασφαλίσει παράλληλα και την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου εκεί όπου θα κληθεί να τα δώσει όλα για να βρεθεί στον μεγάλο τελικό.

Το κύπελλο όπως προαναφέραμε και σε άλλα ρεπορτάζ μας είναι ο μοναδικός δρόμος για διάκριση, αλλά και για έξοδο στην Ευρώπη, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στο πρωτάθλημα γι’ αυτό άπαντες στο οικοδόμημα της ομάδας μας, από τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο οπαδό θα πρέπει να συμβάλουν όλοι στην προσπάθεια για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός.

Ο κόσμος παρά την πίκρα και την απογοήτευση που νιώθει από την πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, την ερχόμενη Τετάρτη καλείται να βρεθεί μαζικά στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας που το έχουν ανάγκη σε ένα τόσο μεγάλο και σημαντικό ματς, να γίνει ο 12ος ποδοσφαιριστής και να σπρώξει προς τη νίκη και την πρόκριση.

Από σήμερα έχουν κυκλοφορήσει ήδη τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό (διαβάστε εδώ) αγώνα του ΓΣΠ. Στόχος είναι ένα γεμάτο ΓΣΠ το οποίο θα μοιάζει με “καμίνι” και θα μπορέσει να λειτουργήσει θετικά για τους ποδοσφαιριστές μας έτσι ώστε να πάρουν το αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε τη ΝΙΚΗ και την ΠΡΟΚΡΙΣΗ.