Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η μπάλα ξανά στην σέντρα (πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας)

Η μπάλα ξανά στην σέντρα (πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας)

Μετά τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων η μπάλα στο πρωτάθλημα στήνεται ξανά στην σέντρα. Σήμερα (2/4) θα διεξαχθούν δύο παιχνίδια, ένα από κάθε όμιλο του πρωταθλήματος, σε Δασάκι της Άχνας και “Αντώνης Παπαδόπουλος”.


Το πρώτο χρονικά παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 17:00 η ώρα στο Δασάκι της Άχνας ανάμεσα στον Εθνικό Άχνας και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Η γηπεδούχος ομάδα προέρχεται από ισοπαλία στο τελευταίο της παιχνίδι και θα επιδιώξει μέσα στο “σπίτι” της να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα, απ’ την άλλη οι “μαυροπράσινοι” θα προσπαθήσουν να πάρουν το εκτός έδρας αποτελέσματα και να ζευγαρώσουν τις νίκες τους, ανοίγοντας κι άλλο την ψαλίδα από τα κάτω στρώματα.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας που σίγουρα θα είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα του φίλαθλου κόσμου, η Ανόρθωση θα φιλοξενήσει στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” τον Αποέλ. Το σύνολο του Τίμουρ Κετσπάγια αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε σερί ματς (τελευταία νίκη ήταν με τον Αποέλ) και σήμερα θα προσπαθήσει μπροστά από τον κόσμο του να πάρει το τρίποντο με το οποίο θα του επιτρέψει να πλησιάσει την δεύτερη θέση στον ένα βαθμό. Στην αντίπερα όχθη ο Αποέλ μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα θέλει την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες για κατάκτηση του τροπαίου.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

17:00 Εθνικός Άχνας – Ολυμπιακός (Cytavision)
19:00
Ανόρθωση – Αποέλ (Cablenet)