Home TOP NEWS Δοκιμές, συμπεράσματα και με… στόχο το πρώτο τρίποντο!

Δοκιμές, συμπεράσματα και με… στόχο το πρώτο τρίποντο!

Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΠΑΕΕΚ, έχοντας όμως φυσικά το μυαλό στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς (μέχρι το επόμενο) που θα είναι αυτό με την ΑΕΛ στο κύπελλο.


Το γράψαμε ξανά και ξανά σε προηγουμένα μας ρεπορτάζ μας, τα παιχνίδια πρωταθλήματος από την στιγμή που είναι αδιάφορα βαθμολογικά προσφέρονται για το νέα τεχνικό της ομάδας μας, να δοκιμάσει πράγματα και πρόσωπα και κάτι τέτοιο αναμένεται να πράξει και στο ματς της Δευτέρας.

Ο Λένον και οι συνεργάτες του αυτές τις μέρες και όσο είχαμε την διακοπή του πρωταθλήματος, προσπάθησαν να “μπολιάσουν” στους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεση τους την δική τους φιλοσοφία και την δική τους νοοτροπία που όπως είδαμε στα πρώτα παιχνίδια είναι νοοτροπία νικητή.

Την ερχόμενη Δευτέρα λοιπόν, κόντρα στην ΠΑΕΕΚ αναμένουμε τις γνωστές δοκιμές από τον Βορειο-ιρλανδό κόουτς και την ίδια ώρα θα επιδιώξει να οδηγήσει την ομάδα μας στη νίκη μετά από ένα δίμηνο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να γευτεί την χαρά της νίκης από τις 16 Φεβρουαρίου και στο παιχνίδι με τον Άρη, εκ τότε μετράει 2 ήττες και 3 ισοπαλίες.