Home TOP NEWS Λένον: «Είμαι ενθουσιασμένος με τη διάρκεια, την ταχύτητα, την επιθετικότητα, την ποιότητα»

Λένον: «Είμαι ενθουσιασμένος με τη διάρκεια, την ταχύτητα, την επιθετικότητα, την ποιότητα»


Αναλυτικά όσα είπε ο Νιλ Λένον στη διάσκεψη τύπου

Πετύχαμε τον στόχο και τώρα μας περιμένουν καλές ομάδες.  Ξέραμε ότι είαμε μία καλή ομάδα απέναντι μας. Ήταν μαγική η μεφάνιση μας. Μπορούσαμε να πετυχουμε 3-4 γκολ. Βρήκαμε μεγάλες ευκαιρίες και έπρεπε να σκοράρουμε. Τρομερός και ο κόσμος με τις 12-13 χιλιάδες στην εξέδρα. Η ατμόσφαιρα ήταν σαν να είχε 60 χιλιάδες και μου θύμισε λίγο εξέδρα της Σέλτικ. Αυτό ήταν που ζητούσαν.  Ήταν ένα πολύ καλό βράδυ για το κλαμπ.

Για το γεγονός ότι δεν σκόραρε και αν ανησυχει για αυτό και πως κρίνει τη διαχείρηση που έγινε στο τέλος που κινδύνευσε η ΟΜΟΝΟΙΑ: Πρέπει να έβλεπες άλλο παιχνίδι. Την προηγούμενη φορά με ρωτήσατε αν με ανησυχεί που δεν κρατάμε το μηδέν πίσω και σήμερα με ρωτάτε γιατί δεν σκοράρουμε. Η απόδοση μας ήταν εξαιρετική. Ήμασταν κυρίαρχη. Ήταν μονόλογος. Σίγουρα στο τέλςο το παιχνιδι ήταν ανοικτό . Θα ήταν άδικο αν σήμερα δεν καταφέρναμε να κερδίσουμε. Αν γινόταν αυτό τότε εμείς θα φταίγαμε. Οι ευακιρείς ήρθαν από όλους τους παίκτες. Ο τερματοφύλακας τους έκανε σπουδαίες ευκαιρίες. Ο τεμρματοφύλακας τους έκανε μεγάλες αποκρούσεις. Δεν είμαστε η Λίβερπουλ, η Τσέλσι ή η Ρεάλ. Αν συνεχίσουμε όμως έτσι και αν αποδίδουμε έτσι τότε δύσκολα θα μπορεί κάποιος να μας κερδίσει.  

Ήταν απίστευτο το ότι δεν σκοράραμε. Μου βγήκε η καρδιά διότι δεν τελειώσαμε τις φάσεις που έπρεπε να τελιεώσουμε. Σαν προπονητής κρατώ την εμφάνιση, τις ευκαιρίες, την ποιότητα μας στο γήπεδο. Έκαναν οι παίκτες όσα ζήτησα. Ο Λοΐζου ήταν απογοητευμένος που δεν πήρε κάποια φάουλ. Ήταν μία πσουδαία νύχτα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, για μένα και για τους παίκτες.

Για τα στοιχεία που έβαλε στην ομάδα: Είμαι ενθουσιασμένος με τη διάρκεια, την ταχύτητα,  την επιθετικότητα μας. Χάσαμε εύκολες ευκαιρίες. Σίγουρα ανησυχήσαμε σε κάποια στημένα τους όμως συνολικά αξίζαμε να περάσουμε στα ημιτελικά.

Πως συνεχίζει σε κύπελλο, πρωτάθλημα αλλά και για τη νέα χρονιά: Θα χρησιμοποιήσουμε το ρόστερ. Θα πάρουν ευκαιρίες οι παίκτες. Ο Σέχου πρέπει  να προσεχθεί για παράδειγμα αφού ήρθε πίσω από τις Εθνικές. Και οι νεαροί παίκτες θα δούμε πως θα πάνε. Όσοι έπαιξαν σήμερα χρειάζονται ξεκούραση σωματική και πνευματική. Όμως ΄δειξαν αντίδραση και καλή διαχείρηση στην πίεση και αυτό είναι ενθαρρυντικό