Home TOP NEWS Οι τρεις και ο… Λένον!

Οι τρεις και ο… Λένον!


Είδαμε απόψε μία μεταμορφωμένη ΟΜΟΝΟΙΑ. Μας παρουσίασε μία εμφάνιση απολαυστική, γεμάτη εμπνέυσεις, επιθετικότητα, πολλές φάσεις για γκολ και στα σημεία στα οποία πάτησε γκάζι, στο μεγαλύτερο διάστημα δηλαδή, άφησε την αντίπαλο της απλά να παρακολουθεί.

Κρίμα που δεν σκοράραμε όμως ας είναι κι έτσι. Δεν πανηγύρισε ο Λαός ένα γκολ, ξέσπασε όμως στο τέλος για την πρόκριση.

Θα κάνουμε αναφορά σε τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι το τελευταίο διάστημα αμφισβητήθηκαν.

Ο Φουάντ Μπασιρού ήταν άρχοντας στο κέντρο. Σήμερα τα έκανε όλα. Δούλεψε και για τον Μιξ απόψε. Έκοψε, μοίρασε και παρουσίασε ένα πρόσωπο το οποίο πραγματικά πρώτη φορά βλέπουμε από αυτόν, από την ημέρα που ήρθε στην ομάδα. Φαίνεται πως ο Λένον τον έχει αναγεννήσει.

Ο δεύτερος είναι ο Μάταβς. Οι κερδισμένες μονομαχίες απόψε ήταν αυτές που έδωσαν σε πολλές περιπτώσει το χρόν στην ομάδα να ανέβει. Έτρεξε ασταμάτητα, πίεσε, έσπασε μπάλες, μπήκε στις φάσεις και σίγουρα μπορούσε να σκοράρει. Ήτανβ απόλυτα ενθαρρυντική η παρουσία του.

Τρίτος είναι ο Λοΐζου. Ξεδίπλωσε στο γήπεδο το ταλέντο του, έκανε σε πολλές περιπτώσεις άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα και έστειλε μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Αυτό που η ομάδα έδειξε απόψε μας κάνει να νιώθουμε ήσυχοι για τηυ συνέχεια. Ξέρουμε πλέον ότι η ομάδα μπορεί να φτάσει στον στόχο.

Ο Λένον παρουσίασε απόψε δείγματα της δικής του προσωπικότητας ως προπονητής και αυτό που είδαμε τα χαρήκαμε πάρα πολύ.