Home TOP NEWS Λένον: «Πρέπει να συνεχίσουμε τη βελτίωση μας…»

Λένον: «Πρέπει να συνεχίσουμε τη βελτίωση μας…»


Μίλησε στη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα ο Νιλ Λένον.

Είπε: Είναι καλό για μένα το ότι παίρνω την πρώτη μου νίκη στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Είμαι περήφανος για τους πάικτες μου για την απόδοση οτυ, το επιθετικό τους ποδόσφαιρο. Δείξαμε ποιότητα,  είχαμε καλές προσπάθειες τόσο ατομικά αλλά και ομάδικά η παρουσία ήταν θετική.

Για την άμυνα και τα γκολ που δέχεται η ομάδα: Ο τρόπος που δεχθήκαμε τα γκολ ήταν απογοητευτικός. Τα δεχθήκαμε ενώ είχαμε τον έλεγχο και αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Είναι θέμα συγκέντρωσης και πρέπει να βελτιωθούμε. Θα σταθώ όμως στο γεγονός ότι σκοράραμε 4 γκολ. Είναι η πρώτη φορά που σκοράρουμε στο πρωτάθλημα 4 τέρματα και είμαι ικανοποιημένος.

Για την παρουσία φίλων της Σέλτικ στο γήπεδο: Είναι πολύ ωραίο. Είχαν ωραίο Σαββατοκυρίακο, είδαν και το χθεσινό μεγάλο παιχνίδι και τη νίκη που πήραν (επί της Ρέιντζερς). Έχουμε παρόμιες εμφανίσεις όμοια χρώματα και ευχόμαι να αναπτυχθεί μία καλή σχέση μεταξύ των δύο ομάδων.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: Η ομάδα χριεάζεται πολλά παιχνίδια. Έχουμε άλο ένα την Παρασκευή. Να παρουσιαστούμε με την ίδια απόδοση και την ίδια ένταση. Πρέπει να συνεχίζουμε τη βελτίωση και να είμαστε έτοιμοι για το κύπελλο.

Για τον Σέχου: Έχει τραυματισμό. Δεν είμαι χαρούμενος για αυτό.  Έπαιξε για τη Νιγηρία ενώ δεν έπρεπε. Δεν ξέρουμε πόσο θα πάρει η αποθεραπεία του.