Home TOP NEWS Μπαίνουμε στο γήπεδο για να βάλουμε εμείς την πίεση

Μπαίνουμε στο γήπεδο για να βάλουμε εμείς την πίεση


Παρά το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατάει στα χέρια της ένα αποτέλεσμα το οποίο της δίνει ελαφρύ προβάδισμα, πριν αρχίσει ο επαναληπτικός, εντούτοις ο προσανατολισμός της στο γήπεδο θα είναι επιθετικός.

Πρόθεση είναι να κρατήσουμε εμείς τη μπάλα, να κάνουμε παιχνίδι και να δημιουργήσουμε και την ίδια στιγμή να μην επιτρέψουμε στην αντίπαλο μας να έχει ελευθερία στο γήπεδο. «Είναι απίθανο στο ποδόσφαιρο να παρατάξεις μία ομάδα η οποία θα παίξει για την ισοπαλία» είπε ο Λένον και μέσα από αυτή του την τοποθέτηση βγαίνει και το συμπέρασμα για τον έναν και μοναδικό στόχο με τον οποίο θα παραταχθεί αύριο η ομάδα κόντρα στην ΑΕΛ. Μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει.

Έχουμε ήδη αντιμετωπίσει δύο φορές την ΑΕΛ ενώ ο Λένον την είδε αγωνιζόμενη και στον τελευταίο της αγώνα για το πρωτάθλημα. Οπότε γνωρίζει απόλυτα τι θα αντιμετωπίσει αύριο και ο ίδιος καλείται να εφαρμόσει την τακτική εκείνη που θα φέρει την ομάδα μας πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το γεγονός ότι ήρθε μία μετριότατη εμφάνιση πριν από αυτόν τον κρίσιμο αγώνα ίσως και να είναι θετικό. Αφύπνησε τους ποδοσφαιριστές του τις προηγούμενες μέρες ο Λένον, ξέρει καλά τι μπορεί να του δώσει στο γήπεδο ο κάθε ένας και αύριο θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.