Home TOP NEWS Οι δύο «προπονήσεις» πριν τον ημιτελικό και τα δεδομένα για τη διαχείρηση...

Οι δύο «προπονήσεις» πριν τον ημιτελικό και τα δεδομένα για τη διαχείρηση του Λένον


Μάθαμε χθες τις ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο ημιτελικών κυπέλλου. Στις 26 Απριλίου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει τον πρώτο της κρίσιμο αγώνα πριν τον επαναληπτικό, αναμένοντας βεβαίως να μάθει και την ομάδα που θα βρεθεί απέναντι της. Θα είναι μία εκ των Ανόρθωσης, ΑΕΚ και Εθνικού.

Όποια κι αν είναι η αντίπαλος μας δικαιούμαστε, μετά από όσα είδαμε προχθές, να είμαστε αισιόδοξοι.

Αυτή τη στιγμή ο Λένον καλείται να κάνει τη διαχείρηση του ρόστερ του, να διατηρήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του μοιράζοντας χρόνο, γνωρίζοντας πως θα προηγηθούν δύο αγώνες με τον Εθνικό. Ο πρώτος την Κυριακή για την 6η αγωνιστική της β’ φάσης και ο άλλος την ερχόμενη Τετάρτη ο οποίος θα συνεχιστεί από το 25ο λεπτό, όταν και διεκόπη.

Στο ματς της Τετάρτης θα είναι στο γήπεδο οι Φαμπιάνο, Σεχού, Χούμποτσαν, Γιούστε, Λέτσγιακς, Χαραλάμπους, Ντίσκερουντ, Λοβέρα, Λοϊζου, Παπουλής και Κακουλλής, οι οποίοι ήταν βασικοί στο παιχνίδι που σταμάτησε.  Οπότε ο Λένον λαμβάνει κι αυτό ως δεδομένο ενόψει του επερχόμενου αγώνα σε δύο μέρες.

Θα λάβει επίσης υπόψιν και το… σκόρσο των παικτών που έπαιξαν στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ για να μην του επιβαρύνει.

Θα είναι ουσιαστικά δύο καλές προπονήσεις για την ομάδα οι οποίες θα προηγηθούν πριν τον πρώτο ημιτελικό. Ζητούμενο η ομάδα να δείξει ξανά φρεσκάδα στο παιχνίδι κυπέλλου και να παρουσιάσει παρόμοιο πρόσωπο όπως αυτό κόντρα στην ΑΕΛ.