Home TOP NEWS Συμπόρευση και αίτημα στην ΚΟΠ για έκτακτη Γενική Συνέλευση

Συμπόρευση και αίτημα στην ΚΟΠ για έκτακτη Γενική Συνέλευση


Με πρωτοβουλία της Ανόρθωσης και τη συμπόρευση άλλων τεσσάρων ομάδων οι οποίες έβαλαν την υπογραφή τους, έχει γίνει αίτημα στην ΚΟΠ για σύγκλιση έκτακτης Γενικής συνέλευσης.

Ανάμεσα στις ομάδες που συμπορεύονται είναι και η ΟΜΟΝΟΙΑ. Την υπογραφή τους έβαλαν επίσης ο Απόλλων, η Δόξα και ο Άρης. Τα θέματα που προκύπτουν στο χώρο της διαιτησίας είναι αυτά που θεωρούν οι ομάδες πως πρέπει να συζητηθούν.

Την ενημέρωση έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου.

Είπε:

«Εμείς αυτό που μεταφέρουμε είναι ότι όσα αναφέραμε στην ανακοίνωσή μας προσπαθούμε να τα κάνουμε πράξη. Με πρωτοβουλία της Ανόρθωσης έχει ήδη γίνει προεργασία για να συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΟΠ για αυτά τα θέματα. Τις αποφάσεις για τη διαιτησία, δηλώσεις αξιωματούχων της ΚΟΠ μετά από αγώνα και το πώς επηρεάζουν. Συγκεντρώσαμε τις πέντε υπογραφές που χρειάζονται από άλλα σωματεία. Αναμένουμε τον ορισμό της από την ομοσπονδία. Οι εξελίξεις θεωρούμε ότι πληγώνουν το άθλημα. Όλα όσα έγιναν από την ώρα που ολοκληρώθηκε ο αγώνας κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ. Πρέπει όλα τα σωματεία να καθίσουν στο τραπέζι και αν δεν ληφθούν αποφάσεις τουλάχιστον να είναι κάτω καταγεγραμμένες οι απόψεις όλων.

Οι απαντήσεις δόθησαν στην εκτελεστική επιτροπή. Εμείς ζητούμε να είναι παρόντα όλα τα σωματεία, κι αυτά που δεν εκπροσωπούνται στην εκτελεστική αλλά επηρεάζονται από τις αποφάσεις. Ομόνοια, Απόλλωνας, Δόξα και Άρης είναι οι ομάδες που υπέγραψαν για να συγκληθεί γενική συνέλευση. Δεν χρειαζόταν να υπογράψουν άλλοι, άρα δεν είναι ότι μόνο αυτοί συμφωνούν. Χρειαζόμασταν πέντε ομάδες. Πλέον αναμένουμε από την ΚΟΠ να προχωρήσει στη σύγκληση της συνέλευσης για να τεθούν στο τραπέζι όλα τα ζητήματα».

Για το αν θεωρούν λανθασμένη την απόφαση του Νεοκλέους:

«Δεν υπήρχε λόγος να συζητάμε καν τέτοιο ενδεχόμενο, όχι για τη διαιτησία του στο Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ αλλά οποιαδήποτε διαιτησία οποιουδήποτε δύο ώρες μετά το παιχνίδι. Η διαδικασία θα ήταν λανθασμένη για όποια διαιτησία όποιου διαιτητή».