Home TOP NEWS Πάθος, δύναμη, ενέργεια, ταχύτητα… και διάρκεια για να μπορέσει να έρθει η...

Πάθος, δύναμη, ενέργεια, ταχύτητα… και διάρκεια για να μπορέσει να έρθει η νίκη!

Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμενοι για έναν πολύ δύσκολο αγώνα το απόγευμα. Η Ανόρθωση ως κάτοχος του κυπέλλου, θα παίξει μπροστά στον κόσμο της για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει για να βρεθεί στον τελικό, γι’αυτό θα χρειαστεί να κάνουμε κι εμείς έναν αγώνα με την απόδοση μας να κυμανθεί σε ψηλό επίπεδο.


Απαραίτητο συστατικό για να μπορέσουμε να φύγουμε με το “διπλό” και να φέρουμε την υπόθεση πρόκριση στο ΓΣΠ είναι η αποτελεσματικότητα. Η ομάδα μας έδειξε στα παιχνίδια με ΑΕΛ (κύπελλο) και με τον Εθνικό Άχνας (εκτός) ό,τι μπορεί να φτιάξει ευκαιρίες, ωστόσο αυτές θα πρέπει απόψε να τις μετουσιώσει και σε γκολ.

Σε μερικές ώρες θα μάθουμε και την εντεκάδα που θα επιλέξει ο Νιλ Λένον. Θα αλλάξει πράγματα σε σχέση με τους δύο τελευταίους αγώνες κόντρα στον Εθνικό Άχνας και πρώτιστα αυτό που θέλει και ο ίδιος ο Βορειοϊρλανδός κόουτς είναι να δει από τους παίκτες του να βγάζουν στο γήπεδο ενέργεια, πάθος και δύναμη και να παίξουν έξυπνα και με ταχύτητα.

Η αναγκαιότητα της νίκης είναι μεγάλη, άλλωστε είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι στο “Ηλίας Πούλλος” και περιμένουμε αυτό να το επιβεβαιώσουν μέσα και από την παρουσία τους στις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου.