Home TOP NEWS Στο πιο κρίσιμο ραντεβού της χρονιάς καλείται να “φωνάξει” παρούσα!

Στο πιο κρίσιμο ραντεβού της χρονιάς καλείται να “φωνάξει” παρούσα!

Το αποτέλεσμα του αγώνα της περασμένης Παρασκευής κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και η τραγίκη εμφάνιση σε όλο το 90λέπτο έφερε απογοήτευση και προβληματισμό εκ νέου στις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Φυσικά άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” δεν μπορούν να μείνουν κολλημένοι στο τι έγινε στο παιχνίδι με τους “μαυροπράσινους”, όταν μάλιστα ακολουθεί το πιο σημαντικό ματς της χρόνιας, το οποίο είναι αυτό με την ΑΕΛ για τα προημιτελικά του κυπέλλου.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν, την ερχόμενη Τετάρτη (13/4) οφείλει και πρέπει να αφήσει πίσω της το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό, να προετοιμαστεί κατάλληλα, έτσι ώστε να παρουσιαστεί όπως πρέπει απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού για να χτυπήσει εκείνο το αποτέλεσμα που θα μπορέσει να την στείλει στην προημιτελική φάση, εκεί που θα την περιμένουν η Ανόρθωση, ο Εθνικός Άχνας και η ΑΕΚ.

Οι ποδοσφαιριστές του Νιλ Λένον την χρονιά που διανύουμε είχαν τα σκαμπανεβάσματα τους στην απόδοση, ωστόσο στο ματς με την ΑΕΛ θα πρέπει άπαντες για 90λεπτά να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να μπορέσουν να πάρουν το εισιτήριο για τους “4”.

Στο πιο κρίσιμο εφετινό ραντεβού την εφετινή σεζόν η ομάδα μας πρέπει να παρουσιαστεί με το “μαχαιρί στα δόντια”, οι παίκτες να βγάλουν αίμα στις φανέλες, έτσι ώστε να πάρει τη νίκη για να μπορεί να ελπίζει στην  διεκδίκηση ενός τροπαίου, αλλά και για έξοδο στην Ευρώπη, σε διαφορετική περίπτωση θα μπει οριστικά “ταφόπλακα” στην χρονιά αυτή.