Home TOP NEWS Αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Τζιωνής στη νέα ήττα της Sporting Kansas

Αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Τζιωνής στη νέα ήττα της Sporting Kansas


Αν και η ομάδα του Μαρίνου Τζιωνή, η Sporting Kansas City βρέθηκε μπροστά στο σκορ κόντρα στην Nashville SC, εντούτοις δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη αφού δέχθηκε την εντός έδρας ήττα με 1-2.

Για την ιστορία η Sporting Kansas City άνοιξε το σκορ με τον Walter Remi στο 25ο λεπτό, ενώ 10λεπτά προηγουμένως η Nashville έχασε πέναλτι και την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Mukhtar Harry.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 51ο λεπτό με τον Romney David και στο 68ο λεπτό o Sapong Charles έφερε το παιχνίδι τούμπα κάνοντας το 1-2 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Να σημειώουμε ότι, ο Μαρίνος Τζιωνής πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 76ο λεπτό στην θέση του Roger Espinoza, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει για να βοηθήσει την ομάδα του να σώσει τουλάχιστον τον βαθμό.

Η ήττα αυτή για την Sporting Kansas ήταν η 5 σε 7 παιχνίδια, με την ομάδα του Τζιωνή να βρίσκεται στην 23η θέση με έξι βαθμούς από τις 28 θέσεις της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Αμερικής (MLS).