Home TOP NEWS Βγαίνει στο χορτάρι η δουλειά του Λένον!

Βγαίνει στο χορτάρι η δουλειά του Λένον!

Άρχισε σιγά – σιγά η δουλειά που κάνει ο Νιλ Λένον στο “Ηλίας Πούλλος” να φαίνεται παιχνίδι με παιχνιδι ολόενα και περισσότερο.


Το εγχείρημα του Βορειοϊρλανδού κόουτς και των συνεργάτων του στο να αλλάξουν την φιλοσοφία στην ομάδα μπορεί να είναι δύσκολο, ωστόσο βλέπουμε ότι, όσο περνάει ο καιρός οι ποδοσφαιριστές αφομοιώνουν καλύτερα τα θέλω του προπονητή κι αυτό φαίνεται και στο χορτάρι.

Ήδη βλέπουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει μια πιο γρήγορη ανάπτυξη στο γήπεδο και αυτό γιατί ο Λένον ζητά συνεχώς από τους ποδοσφαιριστές του να έχουν γρήγορη σκέψη και γρήγορη εναλλαγή της μπάλας, κάτι που κάνει και το παιχνίδι της ομάδας μας να μοιάζει πιο απλό και την ίδια ώρα πιο απρόβλεπτο

Παρά το γεγονός ότι, ο Λένον ήρθε κι ανέλαβε την ομάδα μας σε μια δύσκολη φάση κοουτσάροντας την σε αδιάφορα ως επί το πλείστον παιχνίδια, έδειξε με το “καλημέρα” νοοτροπία νικητή και αυτή προσπαθεί με κάθε τρόπο να την “εμβολιάσει” και στους ποδοσφαιριστές του.

Σίγουρα τα στοίχεια που θέλει να προσθέσει ο Νιλ Λένον στην ομάδα μας αυτά θα φάνουν σε βάθος χρόνου, αλλά και όταν γίνουν και οι διορθωτικές κινήσες μέσα στο ρόστερ, ωστόσο το πρώτο δείγμα με τον κόουτς μπορούμε να πούμε ότι είναι άκρως θετικό και φαίνεται ότι η φιλοσοφία του ταιριάζει “γάντι” με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Πάντως στο τελευταίο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, αν εξαιρέσουμε τα δύο λάθη στην άμυνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έβγαλε στο τερέν πιο έντονα τα στοιχεία που δουλεύει ο Λένον με τους ποδοσφαιριστές του στις προπονήσεις. Φυσικά για να γίνει αυτό βοήθησε και η διακοπή, όπου έδωσε χρόνο στον προπονητή να δουλέψει καλύτερα και τους ποδοσφαιριστές να εμπεδώσουν καλύτερα την φιλοσοφία του.

Από την Δευτέρα το βράδυ η προσοχή έχει στραφεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με το μυαλό φυσικά να είναι “καρφωμένο” στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ. Σίγουρα θα δούμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το τελευταίο ματς, αλλά όποιοι κι αν κληθούν να αγωνιστούν την Παρασκευή θα πρέπει να επιδιώξουν τη νίκη έτσι ώστε η ομάδα να πάει με φόρα στο μεγάλο παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης.

Δεν θα είναι διαθέσιμοι οι μόνιμα τραυματίες Κούσουλος, Γκόμεθ, ο τιμωρημένος Χούμποτσαν και οι τραυματίες Ζαχαρίου και Σέχου, ωστόσο ο Λένον έχει τις επιλογές και τους ποδοσφαιριστές για να παρουσιάσει μια καλή ομάδα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.