Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Ανοικτό παιχνίδι και 2-1 μπροστά η ομάδα

Ημίχρονο: Ανοικτό παιχνίδι και 2-1 μπροστά η ομάδα


Είναι καλή η παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑ στο Μακάρειο. Στο πρώτο 45λεπτό πέτυχε δύο γκολ, έχασε και κάποιες άλλες ευκαιρίες για περισότερα. Γίνεται ένα ανοικτό παιχνίδι με την ομάδα μας να κρατάει περισσότερο τη μπάλα και να προσπαθεί να δημιουργήσει, βρήκε όμως τις φάσεις της και η ΠΑΕΕΚ στο παιχνίδι που κατάφερε κι αυτή να σημειώσει γκολ με πέναλτι.

Οι φάσεις:

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι ήταν για την ΠΑΕΕΚ. Ο Βαρέλα μπήκε στην περιοχή μας, έκανε σουτ αναγκάζοντας τον Φαμιάνο σε δύσκολη απόκρουση χαμηλά.

Το πρώτο σουτ για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε στο 5ο λεπτό με τον Παπουλή και το οποίο πέρασε έξω.

Ένα σουτ στο 9ο λεπτό από τον Παπουλή με το αριστερό μέσα από την περιοχή, μάζεψε ο τερματοφύλακας.

Στο 10ο λεπτό ο Μπάμπιτς μπήκε στην περιοχή μας με ταχύτητα, έκανε σουτ και ο Φαμπιάνο απέκρουσε.

Η καλύτερη στιγμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε στο 14ο λεπτό. Έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά ο Λοβέρα, έστιλε χαμηλή μπαλιά στον Τσέποβιτς στην περιοχή, αυτός σούταρε με τον τερματοφύλακα Παναγιώτου να αποκρούσει, η μπάλα κόντραρε και πήγαινε μέσα όμως απέκρουσε ξανά ο Παναγιώτου.

Στο 18’εκτέλεσε κόρνερ, ο Σέχου έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 26ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ άνοιξε το σκορ. Ο Παπουλής πήρε μπάλα στη μεσάια γραμμή, ανέβηκε μερικά μέτρα, έδωσε ωραία κάθετη πάσα στον Λοβέρα ο οποίος γύρισε στην περιοχή στον Τσέποβιτς που πλάσαρε σωστά και σκόραρε για το 1-0.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε η ΠΑΕΕΚ άμεσα για να απαντήσει στο γκολ μας με τον Παττίχη να μην μπορεί από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα. Το σουτ του κτύπησε στον χέρι του Κίκο. Ελέγχθηκε η φάση και δόθηκε πέναλτι.  Εκτέλεσε ο Βαρέλα και ισοφάρισε.

Εκτέλεσε απευθείας φάουλ ο Χαραλάμπους στο 39ο λεπτό, η μπάλα πέρασε πάνω απο την εστία του Φαμπιάνο.

Στο 40ο λεπτό ο Τσέποβιτς πήρε κάθετη πάσα και έφυγε στην πλάτη της άμυνβας, μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση, έδωσε έτοιμο γκολ στον Λοΐζου ο οποίος με πλασέ σκόραρε για το 2-1.